Dentální hygiena

Herbadent Koncentrát bylinné ústní vody 100 ml

Značka: HERBADENT

Herbadent Koncentrát bylinné ústní vody je koncentrát pro postupnou přípravu až 1 litru bylinné ústní vody, která chrání a pečuje o celou ústní dutinu.

235
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Herbadent Koncentrát bylinné ústní vody 100 ml

50129445

Úvod

Využijte sílu sedmi léčivých bylin v péči o zdraví vašich úst. Koncentrát bylinné ústní vody Herbadent je účinným pomocníkem při sklonech k paradentóze, zánětům a krvácení dásní a aftám. Každodenně pečuje o zdraví dutiny ústní. Účinně a šetrně ničí škodlivé bakterie, ale zároveň díky svému přírodnímu složení zachovává přirozenou rovnováhu ústní mikroflóry. Má jemnou bylinkovou chuť a příjemně voní. Neobsahuje fluor ani žádná chemická barviva. Z koncentrátu připravíte 1 litr bylinné ústní vody Herbadent.

Blahodárné účinky sedmi bylin

Ústní voda Herbadent je založena na blahodárných účincích sedmi bylin. Extrakt řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku dodává ústní vodě její účinky. Mátová, hřebíčková a fenyklová silice jí zase propůjčují jedinečnou vůni a svěžest. Díky svému přírodnímu složení zachovává přirozenou rovnováhu ústní mikroflóry. Pravidelné vyplachování úst ústní vodou snižuje riziko výskytu zánětů, aft, zubního kazu, krvácení dásní a dalších projevů paradentózy. Ústní vodu nepolykejte, není vhodná pro děti do 3 let. 

Hlavní vlastnosti:

  • vhodný doplněk komplexní péče o celkové zdraví vašich úst
  • pro každodenní použití
  • jemná bylinková chuť
  • bez fluoru, bez chemických barviv
  • pro dospělé a děti od 3 let

Použití

Ústa vyplachujte 2x denně, ráno a večer po dokonalém vyčištění zubů. Několikrát důkladně vypláchněte celá ústa a ústní vodu vyplivněte. Koncentrát nařeďte vodou v poměru 1:10.


Upozornění

Ústní vodu nepolykejte. Není vhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mino dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.