Doplněk stravy

Ekomedica Černý bez 100% šťáva 500 ml

Značka: EKOMEDICA

EkoMedica Černý bez 100% šťáva obsahuje šťávu z plodů černého bezu, který příznivě působí na přirozenou obranyschopnost organismu a dýchací systém.

NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
279

Cena za 100 ml: 55,80 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Ekomedica Černý bez 100% šťáva 500 ml

50129048

Úvod

Bez černý je listnatý keř, jeho černé kulaté plody se lidově nazývají bezinky. Plody obsahují řadu účinných látek (flavonoidy, anthokyany, vitaminy, ovocné kyseliny). Bez černý příznivě ovlivňuje přirozenou obranyschopnost organismu a přispívá k normální funkci dýchacího systému. Podporuje vylučování vody z organismu, pomáhá udržet normální hladinu glukózy v krvi a je také vhodný ke kontrole tělesné hmotnosti.

EkoMedica Černý bez 100 % šťáva je získávána z plodů černého bezu nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty a je proto určen co nejširšímu spektru konzumentů. Šťáva z plodů černého bezu je doplněná extraktem z nutričně vysoce hodnotných plodů camu-camu, jejichž použití se rychle rozšiřuje po celém světě.


Dávkování

Užívejte 25 ml 1-2 x denně, minimálně 30 minut před jídlem. Maximální denní dávka 50 ml obsahuje 50 ml šťávy z plodů černého bezu.


Složení

Šťáva z plodů černého bezu 100 % 50 ml, standardizovaný extrakt z plodů camu-camu 75 mg v denní dávce 50 ml výrobku.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se při individuální nesnášenlivosti některé složky výrobku. Bez chemických konzervantů. Barva, vůně i chuť šťávy se může v různých šaržích výrobku měnit, což není na závadu jeho kvality. Před použitím protřepejte. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.