Kosmetika

Ekomedica Kostivalový olej s hojníkem 100 ml

Značka: EKOMEDICA

EkoMedica Kostivalový olej s hojníkem je bylinný olej s obsahem extraktu kostivalu lékařského, který má široké využití. Olej pokožku vyživuje, regeneruje a zklidňuje.

NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Ekomedica Kostivalový olej s hojníkem 100 ml

50129049

Úvod

Kostival je léčivá rostlina, která se používá nejčastěji ve formě masti, oleje nebo obkladů. Pomáhá při zlomeninách, pohmožděninách a krevních podlitinách nebo při zánětu žil. EkoMedica Kostivalový olej s hojníkem je bylinným olejem s širokým využitím.  Obsahuje přírodní allantoin s uklidňujícími a regeneračními účinky. Olej pokožku vyživuje a příjemně zklidňuje. Jednoduchá aplikace pomocí rozprašovače.


Složení

Helianthus Annuus Seed Oil, Symphytum Officinale Leaf Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Sideritis Scardica Oil.


Použití

Naneste malé množství oleje přímo na čistou a suchou pokožku a jemně krouživým pohybem rozetřete až do jeho vstřebání. Určeno pouze k vnějšímu použití.


Upozornění

Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Nepoužívejte na poškozenou nebo popraskanou pokožku. Zabraňte vniknutí oleje do očí. Výrobek není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Po každém použití obal důkladně uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroje světla a tepla. Po otevření výrobek uchovávejte v lednici.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.