Kosmetika

Neostrata Restore ON + ONA dárkový set

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Restore

Darujte funkčnost a klinicky ověřenou kvalitu. Kosmetika Neostrata využívá patentované technologie pro obnovu, hydrataci a zlepšení textury pleti.

1 590
Doprava zdarma

O produktu: Neostrata Restore ON + ONA dárkový set

50116618

Úvod

Luxusní dárkový balíček s čistícím gelem a vyhlazujícím mlékem z řady Resurface. Pro obnovu, hydrataci a zlepšení textury pleti využívá Neostrata patentované technologie na bázi AHA a PHA kyselin. Dva pečující přípravky, které můžete sdílet se svým partnerem. Darujte funkčnost a klinicky ověřenou kvalitu.

  • Neostrata Restore Čistící gel pro citlivou pleť s obsahem gluconolactonu. Neobsahuje mýdlo ani olejové přísady. Jemně čistí a napomáhá hydrataci pleti. Je určen pro všechny typy pleti, zvláště pak vysušenou až atopickou, poškozenou sluncem nebo jinými faktory. Optimalizuje pH pokožky před použitím přípravku s Poly Hydroxy kyselinou (PHA).

  • Neostrata Resurface Vyhlazující tělové mléko s obsahem AHA kyselin. Je určené pro pleť se špatnou texturou, hrubou nebo mdlou. Ošetřuje suchou kůži a má zvláčňující a hydratační účinky.


Složení

Čistící gel: PHA kyseliny.

Vyhlazující tělové mléko: AHA kyseliny.


Použití

Čistící gel: Nanášejte na vlhkou pokožku obličeje a jemně masírujte. Doporučuje se používat 2x denně před aplikací krému, lotionu či gelu NEOSTRATA. Opláchněte vodou a jemně pokožku osušte.

Vyhlazující tělové mléko: Nanášejte na obličej, krk ruce nebo tělo 1x denně /večer/ po dobu 2 týdnů. Při dobré snášenlivosti zvyšte aplikaci mléka na 2x denně /ráno a večer/. Jemně vtírejte na očištěnou pleť, dokud se nevstřebá. Při denním používání je doporučeno současně použít krém s SPF faktorem.


Upozornění

Čistící gel: Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Pokud se objeví podráždění, přerušte používání gelu.

Vyhlazující tělové mléko: Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Pokud se objeví podráždění, přerušte používání. U citlivějších typů pleti se může objevit přechodné mírné pálení či štípání, které není důvodem přerušení používání krému. Většinou postačí omezenou dobu aplikovat 1x za 2-3 dny. Po vymizení nepříjemných pocitů se můžete vrátit k doporučenému schématu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.