Kosmetika

Biosolis Sprej na opalování SPF30 100 ml

Značka: BIOSOLIS

Sprej s vysokou ochrannou proti slunečním paprskům vhodný na obličej i tělo. Hydratuje pokožku a díky obsahu rostlinných olejů přispívá k její regeneraci.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Biosolis Sprej na opalování SPF30 100 ml

50116049

Úvod

Sprej s vysokou ochrannou proti slunečním paprskům. Biosolis Sprej na opalování SPF30 je vhodný na obličej i tělo. Hydratuje pokožku a díky obsahu rostlinných olejů přispívá k její regeneraci. Přípravek je voděodolný a při aplikaci nezanechává bílé stopy. Vhodný pro normální až suchou pokožku. Suroviny, které byly použity při jeho výrobě jsou z kontrolovaného ekologického hospodářství. Praktické airless balení s pumpičkou.

Výsledek:

  • vysoká ochrana proti slunečnímu záření
  • hydratuje a regeneruje pokožku
  • 100 % ingrediencí je přírodního původu
  • 69 % ingrediencí z ekologického zemědělství
  • odolný proti vodě

Použití

Dostatečné množství přípravku naneste na pokožku před vystavením se slunci. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.