Kosmetika

Garnier Intense Repair Body dárková sada pro celé tělo

Značka: GARNIER

Regenerační balíček se třemi produkty je ideálním dárkem, který můžete věnovat svým blízkým. Balíček obsahuje tělové mléko, krém na ruce a antiperspirant.

*Sleva 20 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Garnier v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Garnier Intense Repair Body dárková sada pro celé tělo

50122968

Úvod

Regenerační balíček se třemi produkty na celé tělo je ideálním dárkem, který můžete věnovat svým blízkým. Konkrétně dárkový balíček obsahuje Garnier Body Regeneration Tělové mléko 400 ml, Garnier Body Regeneration Krém na ruce 100 ml a Garnier Magnesium Ultra Dry Antiperspirant 150 ml.

Regenerace a osvěžení celého těla

  • Tělové mléko intenzivně vyživuje a regeneruje pokožku těla. Poskytuje jí okamžitou úlevu od nepříjemných pocitů pnutí, výrazně zjemňuje její povrch, a přitom ji chrání před opětovným vysušováním. 
  • Krém na ruce poskytuje poškozené pokožce hydrataci a silný regenerační účinek. Pravidelným používáním se popraskaná pokožka zklidní, bude opět jemná a pružná.
  • Antiperspirant ve spreji poskytuje extra dlouhou 72hodinovou ochranu proti pocení. Je obzvláště šetrný k jemné pokožce díky složení s výtažkem Aloe Vera a kokosového oleje.

O značce

Francouzská společnost L'Oréal disponuje bohatým a celosvětově jedinečným portfoliem mezinárodních obchodních značek. Společnost L'Oréal se řadí mezi největší kosmetickou firmu na světě. Ta svým zákazníkům nabízí především produkty z těchto oblastí: barvení vlasů, péče o vlasy, péče o pleť, ochrana před sluncem, dekorativní kosmetika, vůně a mužská péče. Cílem značky L'Oréal je přinášet inovované kosmetické přípravky, které by byly dostupné všem lidem po celém světě. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.