Elektronika

Braun ActivScan 9 BUA7200 digitální tlakoměr

Značka: BRAUN

Pokročilý digitální tlakoměr s pamětí pro dva uživatele a přehledným displejem. Počítá trendy a průměry. podporuje propojení s mobilní aplikací.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Braun ActivScan 9 BUA7200 digitální tlakoměr

50108731

Úvod

Krevní tlak je jeden z důležitých ukazatelů vašeho zdraví. Hlídejte ten svůj pomocí pokročilého tlakoměru Braun BUA 7200 ActivScan 9, ať už je vaším cílem jen prevence, nebo vám pravidelné sledování tlaku doporučil lékař.

Jeden přístroj pro dva uživatele

Braun ActivScan 9 dokonale poslouží hned dvěma uživatelům. Každý z nich má ve svém profilu paměť až na 200 měření. Už při měření jsou hodnoty přehledně barevně rozlišené podle toho, jestli je váš tlak normální, nebo máte mírnou, střední či těžkou hypertenzi. Hodí se také vypočítané průměry a trendy – to vše v přehledných tabulkách a grafech. Velmi praktická je i detekce arytmie, nepravidelného srdečního rytmu.

Manžeta je univerzální, a díky technologii postupného nafukování je její použití mimořádně pohodlné – měření totiž probíhá už během nafukování. Ušetříte čas a celý proces je příjemnější.

Praktická mobilní aplikace

Přístroj je samozřejmě plnohodnotně použitelný i sám o sobě, nicméně značný bonus představuje mobilní aplikace Braun Healthy Heart, dostupná pro chytré telefony se systémy Android i iOS. I tam můžete přehledně prohlížet naměřené hodnoty, průměry a grafy. Navíc vám aplikace umožní zadávat další záznamy, například o spánku, cvičení či stravě, a poskytne tak komplexnější záznam o vašem zdraví a životním stylu.

Údaje o krevním tlaku pak snadno vyexportujete, abyste je mohli sdílet například se svým lékařem nebo rodinou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.