Kosmetika

Lovea BIO Dětské voděodolné ochranné mléko na opalování ve spreji SPF50 100 ml

Značka: LOVEA

BIO ochrana před sluncem pro děti s kokosovým olejem. Zajišťuje vysokou ochranu před UVA a UVB zářením a zároveň vyživuje pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Lovea BIO Dětské voděodolné ochranné mléko na opalování ve spreji SPF50 100 ml

50120432

Úvod

BIO ochrana před sluncem pro děti. Lovea BIO Dětské voděodolné ochranné mléko na opalování ve spreji SPF50 zajišťuje vysokou ochranu před UVA a UVB zářením a zároveň vyživuje pokožku. S lehkou texturou a voděodolným složením, které nezanechává bílé stopy. Díky této vysoké ochraně si budou Vaše děti moci užívat slunečné dny naplno.  

Výsledek:

  • chrání pokožku před UVA a UVB zářením
  • vyživuje a hydratuje pokožku
  • nezanechává bílé stopy

Složení

S kokosovým olejem a vitaminem E.


Použití

Aplikujte množství o velikosti 6 lžic opalovacího mléka 10–15 minut před sluněním rovnoměrně na pokožku a vetřete do úplného vstřebání. K ochraně obličeje naneste sprej nejprve do dlaní a poté rozetřete na pleť. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nepobývejte Vy ani Vaše děti na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 14. hodinou. Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


O značce

Francouzská kosmetika Lovea čerpá z bohatství přírody pro dosažení okouzlujících vůní a vysoké kvality svých produktů. Mezi nejvyhledávanější produkty značky Lovea se řadí sluneční kosmetika. V pestrém sortimentu značky Lovea však najdete také pečující pleťovou, tělovou a vlasovou kosmetiku, která Vás již na první pohled zaujme veselým a hravým obalem. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.