Doplněk stravy

Leros Vitamín C Imunita 20x2 g

Značka: LEROS

Bylinná směs s šípkem a rakytníkem jako přirozený zdroj vitaminů, zejména vitaminu C, pro podporu Vašeho imunitního systému. V nálevových sáčcích.

55
Ušetříte 15%

Původní cena:  65 Kč  ·  sleva 10 Kč

Cena za 100 g: 137,50 Kč

Nejnižší cena před slevou: 65 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Vitamín C Imunita 20x2 g

50122846

Úvod

Porcovaný bylinný čaj pro přirozenou obranyschopnost. Dopřejte svému tělu přírodní vitaminovou nálož a podpořte své zdraví. Šípek a rakytník jsou bohatým zdrojem nejen vitaminu C, ale i dalších vitaminů a antioxidantů. Rakytník a šípek přispívají k přirozené obranyschopnosti organismu. Lípa příznivě působí na dýchací systém a přirozenou obranyschopnost. Směs vyniká příjemně kyselým aroma rakytníku a šípku, které zjemňuje nasládlá vůně lipového květu. Svěží chuť i vůni dodávají nápoji plody černého rybízu i lehounce nahořklá pomerančová kůra. Vhodné pro děti od 3 let.


Dávkování

1 nálevový sáček přelijte 1/4 l vařící vody a nechte 5-10 minut vyluhovat. Čaj se pije teplý nebo vlažný. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí pijí maximálně 4 šálky denně, děti od 3 let maximálně 2 šálky čaje denně.


Složení

Plod šípku (45 %), květ lípy (16 %), plod rakytníku (10 %), plod černého rybízu (9 %), rooibos (5 %), květ divizny (4 %), šípkový výtažek s vitamínem C (2 %) (1000 mg vit. C ve 100 g přípravku), pomerančová kůra (1 %). 1 nálevový sáček obsahuje min. 20,0 mg vitamínu C (25 % RHP - referenční hodnota příjmu).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi.  Není určeno pro děti do 3 let. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje konzervanty, lepek, umělá sladidla. Vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.