Čaje a čajové směsi

Leros Silné oči 20x1,5 g

Značka: LEROS

Leros Silné oči Borůvka & Měsíček je bylinná směs s borůvkou, aronií a mrkví pro ochranu a regeneraci unavených očí. V nálevových sáčcích.

69

Cena za 100 g: 230,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Leros Silné oči 20x1,5 g

50124693

Úvod

Bylinný čaj pro silné oči. Směs s borůvkou, aronií, měsíčkem a mrkví má jemnou ovocně bylinkovou chuť a příjemnou vůni. Vychutnejte si ovocné tóny borůvky a jeřábu, nahořklost koriandru a v závěru i nasládlost mrkve. Trávíte mnoho času před monitorem nebo za volantem? Potom je tento čaj určený právě pro Vás. Pomáhá chránit a regenerovat unavené oči. Plody borůvky a aronie jsou bohaté na antokyany, působí jako antioxidanty a pomáhají tak chránit zrak před volnými radikály. Mrkev je zdrojem řady vitaminů, minerálů a beta-karotenu, který je prekurzorem vitaminu A. Ten má příznivý vliv na zdraví očí.  


Složení

Plod borůvky (20 %), černého jeřábu - aronie (20 %), koriandru (20 %), kořen mrkve (20 %), květ slézu (10 %), měsíčku (5 %), černého bezu (5 %).


Použití

Dospělí pijí 3-5 šálků denně, děti od 3 let 2-3 šálky denně.

1 nálevový sáček přelijte šálkem (250 ml) vařící vody a po 10 minutách vyluhování v přikryté nádobě sáček vyjměte. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý. Počáteční modrá barva nálevu je způsobena rostlinnými barvivy.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje konzervanty, lepek, umělá sladidla. Vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.