Kosmetika

Fc Contourceutical emulze 50 ml

Značka: FC
5.0

Biotechnologická emulze s cíleným působením na zpevnění brady a krku. Fc Contourceutical emulze viditelně pomáhá tvarovat dolní část tváře.

NAVÍC Fc Hyaluroceutical 10 kapslí Při nákupu vybraných produktů značky FC získáte NAVÍC FC Hyaluroceutical 10 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 19. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
699
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Fc Contourceutical emulze 50 ml

50122162

Úvod

Biotechnologická emulze s cíleným působením na zpevnění brady a krku. Fc Contourceutical emulze 50 ml brání projevům předčasného stárnutí v oblasti krku a tváře – hydratuje a chrání pokožku, zlepšuje její elasticitu a pevnost. Přípravek viditelně pomáhá tvarovat dolní část tváře. Krk vypadá štíhleji, jeho tvar je výraznější. Zjemňující složky přípravku s cíleným působením potlačují vzhled dvojité brady, jevu, který zvýrazňuje ochabování pokožky.

Výsledek:

  • předchází projevům předčasného stárnutí
  • zlepšuje elasticitu a pevnost pokožky
  • pomáhá tvarovat dolní část tváře

Složení

Lipopeptid a extrakt z květu bezu je kombinace aktivních látek, která působí podobně jako DHEA, známý jako "hormon mládí" pro pevnější rysy tváře a krku. Touto variantou s lipopeptidem jsou dosahovány mnohem lepší výsledky.


Použití

Naneste na prsty přiměřené množství emulze a krouživou masáží důkladně rozetřete na celou oblast brady a krku. Po nanesení přípravku vyčkejte asi 10 minut, až potom použijte svou běžnou kosmetiku. Pro dosažení optimálních výsledků nanášejte 2x denně (ráno a večer). Pro udržení dosaženého efektu používejte přípravek 1x denně. Účinek biotechnologické emulze Fc Contourceutical je postupný.


Upozornění

Výrobek je velmi dobře snášen a používá se na všechny typy pleti. Otestujte reakci pokožky nanesením přípravku na malou část ošetřené oblasti a před úplným nanesením počkejte 24 hodin. Pokud pocítíte podráždění nebo zvýšenou citlivost, přestaňte přípravek používat. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je důkladně vodou a jemně je osušte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.