Zdravotnické prostředky

3M Nexcare ColdHot Therapy Pack Happy Kids 2 ks

Značka: 3M
Produktová řada: Nexcare

Chladivé/hřejivé obklady 3M Nexcare ColhHot Therapy jsou speciálně vhodné pro děti. Přináší úlevu od bolesti přirozenou cestou.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: 3M Nexcare ColdHot Therapy Pack Happy Kids 2 ks

50129678

Úvod

Malý chladivý/hřejivý gelový obklad pro přirozenou úlevu od bolesti teplem nebo chladem. Díky malým rozměrům a barevnému provedení je ideální pro děti. Podle typu bolesti lze použít studené nebo teplé obklady. Chlad pomáhá mírnit otoky, záněty a bolest. Teplo pomáhá tlumit bolest, zklidňuje a uvolňuje. Gelový obklad oceníte při úrazech, bolestivém růstu zoubků, zvýšené teplotě, otocích nebo na uvolnění svalových křečí a ztuhlosti svalů. Obklad můžete nachladit v mrazničce nebo nahřát ve vodní lázni.

Hlavní vlastnosti:

  • teplé nebo studené použití podle typu bolesti
  • snadná aplikace
  • pro opakované použití
  • s ochranným textilním obalem
  • 1 ks pro studené obklady, 1 ks pro teplé obklady

Použití

Za studena: obklad bez obalu vložte do mrazničky nebo do mrazící části ledničky, aby byl v případě potřeby vždy k dispozici. Nepřikládejte déle než 20 minut. Před další aplikací nechte postižené místo 20 minut nezakryté.

Za tepla: přiveďte k varu vodu v množství postačující k překrytí obkladu. Nádobu s vodou sejměte ze zdroje tepla a pak do ní vnořte obklad na 4-5 minut. Na postiženém místě nechte obklad tak dlouho, jak to bude příjemné. Jakmile polštářek dosáhne pokojové teploty, znovu ho zahřejte.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.