Veterinární přípravky

Aptus SentrX EYE gel 10x3 ml

Značka: APTUS

Aptus SentrX EYE gel 10x3 ml jsou umělé slzy vyvinuté pro psy, kočky a koně pro zvlhčení a ochranu poraněné oční rohovky při syndromu suchého oka.

2 710
Ušetříte 15%

Původní cena:  3 190 Kč  ·  sleva 480 Kč

Nejnižší cena před slevou: 3190 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Aptus SentrX EYE gel 10x3 ml

50078887

Úvod

Umělé slzy vyvinuté pro psy, kočky a koně pro zvlhčení a ochranu poraněné oční rohovky. Aptus SentrX EYE gel 10x3 ml obsahují glykosaminoglykany upravené do formy hydrogelu, který tvoří skelet pro migraci buněk + modifikovanou kyselinu hyaluronovou, která efektivně ulpívá na oční rohovce a zajišťuje její dlouhotrvající lubrikaci. Je určen pro použití při akutních, traumatických, neinfikovaných vředech oční rohovky při syndromu suchého oka a vytváří tak příznivější prostředí pro regeneraci.

Hlavní vlastnosti:

  • zvlhčují a chrání oční rohovku
  • poskytují dlouhotrvající efekt
  • vhodné pro psy, kočky a koně

Složení

Voda, hyasent-S, chlorid sodný, fosforečnan sodný, chlorid draselný, fosforečnan draselný.


Použití

1-2 kapky 2-3x denně. Kapky mohou být aplikovány přímo na oční rohovku. Abyste se vyhnuli znečištění, nedotýkejte se žádného povrchu špičkou nádobky. Poté jemně masírujte oční víčka, aby se gel rovnoměrně rozprostřel po povrchu oka. Aplikaci opakujte do úplného vyhojení oční rohovky.


Upozornění

Před použitím protřepte. Aptus SentrX EYE gel 10x3 ml neobsahuje konzervanty ani antibiotika, proto je nezbytné zabránit jakékoli kontaminaci. K zajištění sterility a čisté manipulace používejte rukavice.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.