Kosmetika

Bi-Oil Pečující olej (Přírodní) 125 ml

Značka: BI-OIL
5.0

Bi-Oil Pečující olej (Přírodní) je 100% přírodní přípravek speciálně vyvinutý pro těhotné ženy na ošetření jizev a strií.

Velikost balení
549
Doprava zdarma

O produktu: Bi-Oil Pečující olej (Přírodní) 125 ml

50127822

Úvod

Nový 100% přírodní způsob péče o pokožku postiženou striemi a  jizvami. Bi-Oil Pečující olej (Přírodní) oceníte nejen v období těhotenství, dospívání či prudkých váhových přírůstků, ale i při běžné péči o dehydratovanou, stárnoucí či sluncem namáhanou pokožku. Báječně bojuje s novými i staršími jizvami, snižuje pravděpodobnost vzniku strií či pigmentových skvrn způsobených v důsledku hormonální nerovnováhy nebo po nadměrném vystavení slunci. Zároveň napomáhá sladit tón stárnoucí a vrásčité pokožky a udržuje ji dlouhodobě hydratovanou. Díky jedinečnému přírodnímu mixu olejů z měsíčku, levandule, rozmarýnu, heřmánku a vitamínů A a E se lehce roztírá a rychle vstřebává. Je vhodný pro citlivou pokožku a neucpává póry. 

Výsledek:

  • ošetřuje a vyhlazuje strie a jizvy a předchází jejich novému výskytu
  • napomáhá sjednocení tónu pleti
  • udržuje pokožku dlouhodobě hydratovanou
  • neucpává póry
  • díky přírodnímu složení vhodný i pro velmi citlivou pokožku

Použití

Pomocí masáže krouživými pohyby do doby absorpce 2 x denně po dobu minimálně 3 měsíců.


Upozornění

Nepoužívejte na poraněnou pokožku, při použití na jizvy je vhodné Bi-Oil Pečující olej (Přírodní) používat až po zahojení pokožky. Doporučuje se aplikovat na vyčištěnou pleť, při péči o tělo použijte po koupeli. Ochranný opalovací prostředek použijte až po aplikaci Bi-Oil pečujícího oleje. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.