Elektronika

Concept Perfect Air CA1030 čistička vzduchu

Značka: CONCEPT
Produktová řada: Perfect Air

Čistička vzduchu Concept Perfect Air CA1030 zajistí čerstvý a svěží vzduch v místnosti do 30 m². Odstraní pyly, prach, roztoče, chlupy, bakterie a další alergeny.

Skladem na e-shopu
3 799
Doprava zdarma

O produktu: Concept Perfect Air CA1030 čistička vzduchu

50128639

Úvod

Abyste měli doma zdravý a čistý vzduch bez roztočů, alergenů, smogu a prachu, pořiďte si čističku vzduchu! Concept CA1030 odstraňuje z ovzduší pyl, prach, plísně i bakterie. Vyčistí vzduch v místnosti o velikosti až 30 m² a pomůže vám i zmírnit příznaky alergií. Model CA1030 nabízí tři rychlosti provozu a časovač, kterým můžete nastavit 1, 2, 4 nebo 8 hodin provozu. K dispozici je samozřejmě i režim nepřetržitého čištění nastavitelný v aplikaci. Čistička je tichá, snadno přenositelná a disponuje i dětskou pojistkou.

Concept Perfect Air CA1030 čistička vzduchu6

Mobilní aplikace Concept Home

Čističku můžete ovládat odkudkoliv pomocí mobilní aplikace Concept Home, která je zdarma dostupná pro iOS i Android. Na dálku ji spustíte nebo vypnete, upravíte rychlost čištění, zjistíte stav filtrů nebo třeba zkontrolujete aktuální stav ovzduší v místnosti, kde se právě nachází. A pokud nejste fanoušci aplikací, můžete ji ovládat přes dálkový ovladač nebo pomocí tlačítek přímo na displeji. Čistička je opatřena citlivým senzorem znečištění, díky kterému v reálném čase vidíte míru polétavého prachu (PM2,5) v místnosti. Po spuštění pracuje v plně automatizovaném režimu, takže se nemusíte o nic starat. Sama si načte aktuální stav a podle zjištěných hodnot nastaví optimální rychlost čištění. Přesná hodnota se zobrazí na přehledném LED displeji.

Důmyslný systém filtrace

Čistička vzduchu CA1030 se může pochlubit čtyřstupňovou filtrací. Prachový filtr zachytí hrubé nečistoty z ovzduší, jako jsou prachové částice, vlasy, srst, pyl a další nečistoty. Karbonový filtr pohlcuje jedovaté, dusivé a další zapáchající plyny a výpary různého původu, jako např. formaldehyd (uvolňuje se např. z nových podlah, nábytku nebo stavebního materiálu), benzen nebo cigaretový kouř. HEPA filtr 13 – zachytí částice od velikosti 0,1 mikrometru s účinností 99,9 % (prach, pyl, kouř, bakterie, viry, alergeny, spóry plísní apod.) Inteligentní indikátor výměny filtrů vám připomene jeho výměnu pomocí kontrolky.

Concept Perfect Air CA1030 čistička vzduchu5

Ionizátor pro ještě lepší výsledek

Ionizace je další, velmi důležitou funkcí čističky. Vzduch se ionizuje pomocí elektrického výboje, tzn. zvyšuje množství iontů ve vzduchu, které nám pomáhají jej čistit. Jejich počet má pozitivní vliv na kvalitu dýchání, lidskou psychiku, lepší soustředěnost, zvýšenou výkonnost, a hlavně pomáhají v boji proti bolestem hlavy. Zároveň pohlcuje kladně nabité částice prachu, virů, bakterií a odstraňuje cigaretový kouř.

Hlavní vlastnosti:

  • čistička vzduchu s ionizátorem
  • do místností o ploše do 30 m²
  • zachytí částice, alergeny, pyl, prachový kouř a srst zvířat
  • zničí bakterie a viry
  • ničí nepříjemný zápach

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.