Veterinární přípravky

Aptus RECONVALESCENT DOG pasta 100 g

Značka: APTUS

RECONVALESCENT DOG pasta poskytuje energii nemocným i oslabeným psům, kteří odmítají potravu. Vhodný doplněk při zátěži ​nebo v období rekonvalescence.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Aptus RECONVALESCENT DOG pasta 100 g

50068355

Úvod

Nutriční energetický doplněk pro psy s esenciálními aminokyselinami + betaglukany a vitaminy pro podporu imunity. Aptus RECONVALESCENT DOG pasta 100 g poskytuje energii psům, kteří trpí nechutenstvím a odmítají potravu z nejrůznějších důvodů jako jsou například stavy po traumatu či chirurgickém zákroku. Je vhodná pro starší zvířata s chronickými muskuloskeletárními obtížemi, se sníženou funkcí štítné žlázy i a pacienty s nádorovým onemocněním. Aptus RECONVALESCENT DOG můžete podávat při oslabení organizmu nebo v období rekonvascence, ale i pro zdravým psům při zátěži – například v intenzivním výcviku.

Hlavní vlastnosti:

  • nutriční doplněk pro psy v průběhu zátěže a rekonvalescence
  • doplňuje energii při nechutenství a poruchách příjmu potravy
  • obsahuje nepostradatelné aminokyseliny a vitaminy
  • obsahuje vitaminy C, B6 a selen, které podporují fungování imunitního systému
  • vitamin C, E a selen působí jako antioxidanty

Složení

Olivový olej 40 g (40 %), proteinový hydrolyzát 10 g (10 %), lososový extrakt 39,6 g (39,6 %), maltodextrin 2 g (2 %), oxid křemičitý 4 g (4 %). Doplňkové látky: L-Tyrozin 1000 mg (1 %), L-Glutamin 1000 mg (1 %), L-Phenylalanin 300 mg (0,3 %), D-Phenylalanin 300 mg (0,3 %), beta glukany 300 mg (0,3 %), arginin 400 mg (0,4 %), vitamin C (E 300) 1000 mg (1 %), vitamin B6 0,9 mg (0,0009 %), selen 40 μg (0,00004 %), síran hořečnatý (E 518) 80 mg (0,08 %).


Použití

3,5 ml/kg tělesné hmotnosti: Jedna tuba Aptus RECONVALESCENT DOG s obsahem 50 g na 15 kg tělesné hmotnosti a den, 1 tuba Aptus RECONVALESCENT DOG s obsahem 100 g na 30 kg tělesné hmotnosti a den. Celková dávka by měla být rozdělena na několik menších dávek a podána přímo do tlamy nebo rozmíchána v krmivu. Tubu před otevřením protřepte.

Doporučená doba užívání

Nutriční doplněk Aptus RECONVALESCENT DOG pasta podávejte v průběhu rekonvalescence 7-14 dní. Zvířatům s pokročilým nádorovým onemocněním, s chronickým onemocněním doprovázeným bolestí a nechutenstvím – několik týdnů.


Upozornění

Aptus RECONVALESCENT DOG pasta 100 g není vhodná pro štěňata mladší 4 měsíců a březí feny. Konzultace s veterinářem je vždy nutná pro psy s hypotyreózou a hypertyreózou, zvířata s vysokým krevním tlakem, zvířata s urolitiázou, melanosarkomem, v případě užívání nesteroidních antiflogistik nebo glukokortikoidů. Dlouhodobější podávání (déle než 1 týden) u zvířat s jaterní nebo renální nedostatečností by mělo být konzultováno s veterinářem. Tubu před otevřením protřepte. Po otevření spotřebujte do 4 dnů. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí a zvířat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.