Veterinární přípravky

Aptus APTOBALANCE prášek 140 g

Značka: APTUS
5.0

Přípravek pro psy a kočky Aptus APTOBALANCE prášek obsahuje bakterie mléčného kvašení, které pomáhají obnovit mikrobiální rovnováhu zažívacího traktu.

299
Ušetříte 13%

Původní cena:  345 Kč  ·  sleva 46 Kč

Nejnižší cena před slevou: 345 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Aptus APTOBALANCE prášek 140 g

50068356

Úvod

Příčinou zažívacích problémů, které se projevují průjmem, je často narušení bakteriální rovnováhy trávicího traktu. To může nastat v důsledku změny krmiva, cestování a stresu, a často po léčbě antibiotiky. Přípravek pro psy a kočky prášek 140 g obsahuje bakterie mléčného kvašení rodu Enterococcus, které pomáhají obnovit mikrobiální rovnováhu zažívacího traktu.

Jak Aptus APTOBALANCE působí?

Mikroorganismy obsažené v přípravku Aptus APTOBALANCE se v tenkém střevě rychle metabolicky aktivují, stabilizují zdejší mikroflóru a snižují pH. Takto se zhoršují životní podmínky pro přežívání patogenních bakterií. Součástí složení jsou mořské řasy, které obsahují vysoké množství esenciálních mikronutrientů a pektin, který chrání střevní sliznici.

Aktivní složky přípravku:

  • bakterie mléčného kvašení udržují střevní mikroflóru v rovnováze
  • mořské řasy obsahují vysoké množství esenciálních mikronutrientů
  • pektin chrání střevní sliznici

Složení

Stabilizátory střevní flóry: Enterococcus faecium (mikroenkapsulovaný) NCIMB 10415 (E1705) CFU 2×109. Složení: Prášek z mořských řas 50 g, Celulóza (E 460) 49,38 g, Pektin (E 440) 0,6 g. Technologické doplňkové látky: Mikrokrystalická celulóza.


Použití

Psi: 1-3 odměrky na den po dobu 2-5 dnů. Kočky: 0,5-1 odměrka na den po dobu 2-5 dnů. Přípravek se zamíchejte do krmiva, nebo do kysaného mléka, snáši-li jej pes či kočka. Ujistěte se, že zvířata trpící průjmem mají dostatečný příjem tekutin, přinejmenším 0,5-1 dcl/kg/den.


Upozornění

Při vážných stavech, pokud se stav zvířete zhoršuje, nebo problémy přetrvávají, vyhledejte pomoc veterinárního lékaře. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí a zvířat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.