Doplněk stravy

Bactoral + vitamín D 30 tablet

Značka: BACTORAL

Favea Bactoral + vitamín D obsahuje kombinaci probiotické kultury Streptococcus salivarius K12 a vitaminu D, který příznivě ovlivňuje imunitní systém. Pro dospělé a děti od 3 let.

605

Cena za 1 kus: 20,17 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Bactoral + vitamín D 30 tablet

50123675

Úvod

Kombinace orálního probiotika a vitaminu D pro zdravou imunitu. Přípravek Bactoral + vitamín D obsahuje probiotickou kulturu Streptococcus salivarius K12, která tvoří peptidy salivaricin A2 a salivaricin B tzv. bakteriociny. Tato probiotická bakterie po několika dnech užívání osídlí ústní dutinu, nosohltan a středouší a vytěsní patogenní bakterie. Probiotika jsou v přípravku vitaminem D, který je důležitý pro správnou funkci imunitního systému. Přípravek ve formě tablet rozpustných v ústech mohou užívat děti od 3 let a dospělí.

Kdy užívat Bactoral + vitamín D:

  • pro doplnění přátelského mikrobiomu krku, dutiny ústní a středouší
  • po doužívání antibiotik pro dodání a stabilizaci ústního mikrobiomu
  • pro podporu imunity

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně, nechte tabletu volně pomalu rozpustit v ústech. Ideální je užití preparátu těsně před spaním. Po užití tablety nejezte a nepijte. Pro rychlejší nástup účinku je možné užívat 2 tablety denně (1 ráno, 1 večer, vždy po jídle). Vždy doporučujeme využívat celé balení. Poté je možné užívání přerušit na cca měsíc a opět kúru opakovat. Před začátkem zimní sezóny a v průběhu zimy (říjen-březen), je možné Bactoral užívat dlouhodobě 1 tabletu denně bez přerušení. Přípravek doporučujeme nasadit ihned po dokončení antibiotické léčby s cílem doplnění přátelského mikrobiomu sliznic dutiny ústní. Kolonizace (tj. osídlení) sliznic probiotickou bakterií S. salivarius K12 po dokončení užívání přetrvává po dobu cca 32 dnů.


Složení

Streptococcus salivarius K12 (2 x 109 CFU*), vitamin D3 v jedné tabletě. *CFU – colony-forming unit (kolonie tvořící jednotky)

Plnidlo (fruktóza, maltodextrin), protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin), protihrudkující látka (oxid křemičitý), Lyofilizovaná kultura Streptococcus salivarius K12, jahodové aróma, cholekalciferol.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.