Elektronika

SENCOR SPR 3600WH elektrický tlakový hrnec

Značka: SENCOR

Vařte zdravě, chutně, rychle a bezpečně v chytrém tlakovém hrnci napájeném z elektrické zásuvky. Nabízí 14 programů, bohaté příslušenství a vysokou bezpečnost.

Skladem na e-shopu
2 499
Doprava zdarma

O produktu: SENCOR SPR 3600WH elektrický tlakový hrnec

50116575

Úvod

Pokrmy uvařené v tlakovém hrnci bývají nádherně šťavnaté, měkké a plné chuti a živin, ale zároveň uvařené rychleji než v klasickém hrnci nebo pekáči. To stále platí. Vaření v klasickém "papiňáku" ale vyžadovalo také zkušenosti, a hlavně dohled. SENCOR přichází s tlakovým hrncem SPR 3600WH, který posouvá vaření v tlakovém hrnci do moderní elektronické doby. Připravte jídlo pro celou rodinu efektivně, pohodlně a bezpečně zároveň.

SENCOR SPR 3600WH elektrický tlakový hrnec 5

Snadné a praktické použití

Zapomeňte na sporáky – hrnec se prakticky napájí z elektrické zásuvky. Vaří pomalu, vaří klasicky, smaží, dusí, napařuje, a dokonce i peče. Nastavte si teplotu, čas i úroveň tlaku podle sebe, nebo využijte 14 chytrých přednastavených programů, které bleskurychle a snadno zvolíte na přehledném ovládacím panelu s LED displejem. Navíc máte k dispozici moderní technologické vychytávky, které klasický „tlakáč“ prostě a jednoduše nemůže nabídnout. Připravte do SENCORU SPR 3600WH suroviny, zvolte program a odložený start a klidně jděte na procházku nebo do práce. Až se vrátíte, jídlo bude uvařené. Hrnec dokonce umí udržet pokrm teplý až po dobu osmi hodin, a to díky funkci Keep Warm.

SENCOR SPR 3600WH elektrický tlakový hrnec 6

Bohaté příslušenství a vysoká bezpečnost

Vyjímatelný hrnec s nepřilnavým povrchem snadno umyjete vodou, pomůcky pro vaření můžete mýt i v myčce. A že jich je – Sencor dodává přímo s hrncem bohaté příslušenství včetně lžíce, naběračky, odměrky, napařovací vložky, kovové trojnožky apod. Vařte plnohodnotná jídla klidně v kempu. Potřebujete pouze elektrickou zásuvku a nakoupit potraviny, to je vše. Prioritou pro výrobce byla bezpečnost. Ani klasické tlakové hrnce samozřejmě nemusí být nijak nebezpečné, ale vyžadují zpravidla přinejmenším dozor a opatrnost. Elektronika v Sencoru SPR 3600WH posouvá bezpečnost na mnohem vyšší úroveň. Stará se o ni mimo jiné precizní monitorování teploty, spolehlivý časovač, chytré zamykání, bezpečnostní plovákový ventil, monitorování tlaku a další prvky. Hrnec je udělaný tak, aby neselhal, neopařil vás a vždy si automaticky poradil v případech, kdy by například hodnota tlaku stoupala k limitním hodnotám.

Hlavní vlastnosti:

  • umožňuje multifunkční tepelné úpravy se 14 programy
  • zkracuje proces vaření více jak o polovinu
  • praktické a bohaté příslušenství
  • vnitřní nádoba s nepřilnavým povrchem o objemu 5,5 l
  • nepřilnavý povrch vnitřní nádoby umožňuje rovnoměrný rozvod tepla a snadnou údržbu
  • skvělý rozsah teploty 30-170 °C
  • volba tří úrovní tlaku Malý / Střední / Vysoký
  • přehledný dotykový ovládací panel s digitálním displejem
  • funkce odloženého vaření až 13 h
  • funkce odloženého startu až 24 h
  • funkce Keep Warm pro udržování teploty až po 8 h 
  • jednoduchý a nadčasový vzhled, který se hodí do každé kuchyně

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.