Kompletní krmivo

Hill's PD w/d Mini Krmivo pro psy s kuřetem 1,5 kg

Značka: HILL'S

Krmivo s kuřetem Hill's PD w/d Mini pomůže Vašemu psovi udržet ideální hmotnost. Nízký obsah kalorií a tuku v kombinaci s vysokým obsahem vlákniny + L-karnitin.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hill's PD w/d Mini Krmivo pro psy s kuřetem 1,5 kg

50123922

Úvod

Krmivo, které pomůže Vašemu psovi udržet ideální hmotnost. Hill's PD w/d Mini Krmivo pro psy má nízký obsah kalorií a tuku v kombinaci s vysokým obsahem vlákniny, která omezuje pocit hladu a potřebu loudit. Krmiva Hill's PD w/d jsou dobrou volbou pro psy s nadváhou i dospělé psy, kteří již dosáhli ideální hmotnosti. Jsou doplněna o L-karnitin, který pomáhá spalovat tuk a zachovat přitom svalovou hmotu.

Má Váš pes nadváhu?

Nadváha způsobuje nejen zkrácený dech a špatnou náladu. Již 20% nadváha může výrazně zvýšit riziko, že u Vašeho psa vzniknou vážné zdravotní potíže, jako je diabetes mellitus, osteoartritida, močové kameny nebo srdeční onemocnění. Významně tak může zkrátit délku jeho života v porovnání se zvířetem s ideální hmotností. Je klinicky prokázáno, že krmivo se sníženým obsahem tuku a vysokým obsahem vlákniny pomáhá bojovat s cukrovkou a udržet optimální tělesnou hmotnost.

Hlavní vlastnosti:

  • nízký obsah kalorií a tuku
  • vysoký obsah vlákniny
  • doplněno o L-karnitin

Složení

Obiloviny, vedlejší produkty rostlinného původu, maso a živočišné produkty, bílkovinné extrakty, oleje a tuky, semena, minerální látky. Zdroj uhlohydrátů: Kukuřice.


Použití

Pro dospělé psy s váhou do 15 kg.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.