Doplněk stravy

Biotter Vitamín D3 + K2 1000 IU 30 kapslí

Značka: BIOTTER

Biotter Vitamín D3 + K2 1000 IU obsahuje přírodní vitamín K s vysokou biodostupností. Vitaminy D a K přispívají k dobrému stavu kostí.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Biotter Vitamín D3 + K2 1000 IU 30 kapslí

50129489

Úvod

Doplněk stravy s vitaminy D a K z přírodních zdrojů. Biotter Vitamín D3 + K2 1000 IU obsahuje přírodní vitamín K s vysokou biodostupností, v dávce, která pokryje jeho denní potřebu. V menší míře získává náš organizmus vitamin K díky syntéze střevních bakterií, ale převážně jsme závislí na jeho příjmu ze stravy. Přípravek je doplněný vysokou dávkou vitaminu D, který společně s vitaminem K přispívají k dobrému stavu kostí.

Hlavní vlastnosti:

  • vitaminy D a K přispívají k normálnímu stavu kostí
  • vitamín D přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu
  • vitamín D přispívá k udržení normální činnosti svalů
  • vitamín D podporuje funkci imunitního systému
  • vitamin K přispívá k normální srážlivosti krve

Kapsle DUO COMPLEX

Speciálně propracovanou kapsli DUO COMLEX je možné otevřít. Díky receptuře vytvořené specialisty je možné přípravek užívat jednak ve formě kapsle nebo aplikovat pouze samotný obsah kapsle. Kapsle DUO COMPLEX byla vytvořena pro osoby, které mají problém s polykáním nebo jsou vegetariány.


Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Kapsli spolkněte během jídla a zapijte vodou. Při potížích s polykáním můžete kapsli otevřít a její obsah vysypat na lžičku.


Složení

Dextróza; vepřová želatina (potahová složka); regulátor kyselosti (kyselina citrónová); barvivo: oxid titaničitý (potahová složka), pomerančové aroma; sladidlo: sukralosa; menachinon (vitamín K ); cholekalciferol (vitamín D ). 1 kapsle: vitamín D 25 µg (1 000 j.m.*) 500 % RVH (referenční výživové hodnoty), vitamín K 75 µg 100 % RVH. *mezinárodní jednotky.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek je určen dospělým osobám. Nevhodné pro těhotné ženy a kojící matky. Přípravek se nedoporučuje při přecitlivělosti na kteroukoliv složku produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.