Doplněk stravy

Heliocare 360° ORAL 30 kapslí

Značka: HELIOCARE

Heliocare 360° ORAL je přípravek s karotenoidy a antioxidanty, které pomáhají chránit buňky před negativním vlivem volných radikálů vznikajících při pobytu na slunci.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Heliocare získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

625

Cena za 1 kus: 20,83 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Heliocare 360° ORAL 30 kapslí

50129460

Úvod

Doplněk stravy s antioxidanty, které přispívají k ochraně buněk proti volným radikálům. Během pobytu na sluníčku naše pokožka zlátne, ale zároveň se vlivem slunečního záření tvoří takzvané volné radikály, které poškozují buňky našeho těla a mají vliv i na předčasné stárnutí pleti. Organismus naštěstí proti volným radikálům disponuje účinnou zbraní a tou jsou antioxidanty. Heliocare 360° ORAL 30 kapslí je přípravek, který obsahuje patentovanou složku Fernblock®, karotenoidy likopen a lutein a antioxidanty v podobě vitaminu E a C.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamín C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • vitamín C také přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • vitaminy C a D podporují fungování imunitního systému

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně před sluněním. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

1 kapsle obsahuje: Fernblock® (extrakt z Polypodium leucotomos) – 480 mg, vitamin C (kyselina L-askorbová) – 20 mg, tj. 25 % DDD, vitamin E (DL-alfatokoferol) – 3 mg, tj. 25 % DDD, vitamin D3 (cholekalciferol) – 5 μg, tj. 100 % DDD, lutein 2 mg, likopen 1 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Během slunění je důležité používat odpovídající sluneční ochranu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.