Elektronika

Beper 40967-N Respira obličejová sauna

Značka: BEPER

Mějte tvář růžovou jako poupátko, zářící zdravím a bez vrásek. Únava již na pleti nepůjde poznat díky obličejové sauně od Beperu. Sauna pokožku rozjasní, zbaví ji tukových polštářků a zformuje kontury obličeje.

569
Ušetříte 8%

Původní cena:  619 Kč  ·  sleva 50 Kč

Nejnižší cena před slevou: 619 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Beper 40967-N Respira obličejová sauna

50100130

Úvod

V současnosti mnoho lidí žije prací. Ta zabírá stále více času na úkor spánku a odpočinku, což se nepříznivě projeví i na pleti obličeje. Tvorbě vrásek, tukových váčků a celkově nezpevněné zničené pokožce však můžete snadno a rychle zabránit. Vyzkoušejte obličejovou saunu od společnosti Beper a navraťte své pleti zářivou krásu, pevnost a zdraví.

Sauna účinně bojuje proti příznakům stárnutí a pomáhá formovat kontury obličeje. Její chod imituje pohyb svalů a jemně pleť masíruje, díky čemuž jí umožní provzdušnit se a zpevnit se. Pravidelným používáním výrazně prospějete jejímu vzhledu a při pohledu do zrcadla znatelně uvidíte vyhlazení vrásek a úbytek tukových polštářků. 

Jak používat Beper 40967-N Respira obličejovou saunu?

Nastavte si páru podle individuálních potřeb na jeden ze tří stupňů. Pracovní LED světlo vám umožní vidět i ty sebemenší detaily, aniž by bylo ke kůži jakkoliv škodlivé. Páru si v průběhu procesu můžete libovolně regulovat, pokud se vám například po pár minutách zdá nedostatečně horká, lze přidat na intenzitě a naopak.  K bezpečnosti práce slouží protiskluzová podložka, díky níž drží plastové zařízení pevně na místě a nehrozí jakékoliv riziko úrazu.

Technické parametry:

  • 3 nastavení páry
  • Pracovní LED světlo
  • Regulace páry
  • Protiskluzová podložka
  • Materiál: Plast

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.