Doplněk stravy

Zdrovit Vitamin C 600 mg citron 20 šumivých tablet

Značka: ZDROVIT

Šumivé tablety s obsahem vitaminu C, který je důležitý pro správné fungování imunitního systému a pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání. Lahodná citrónová příchuť.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Zdrovit Vitamin C 600 mg citron 20 šumivých tablet

50121541

Úvod

Vitamin C pro zdravou imunitu v šumivých tabletách s citrónovou příchutí. Vitamin C je ve vodě rozpustný vitamin potřebný k životu a udržení tělesného zdraví.

Vitamin C a jeho účinky

Vitamin C napomáhá normální funkci imunitního systému, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a příznivě ovlivňuje nervový systém a psychickou činnost. Chrání buňky před oxidačním stresem a napomáhá správnému energetickému metabolismu. Přispívá k normální tvorbě kolagenu, který podporuje správné fungování našich kostí, kůže, chrupavek, krevních cév, zubů a dásní. 


Dávkování

1x denně rozpusťte 1 tabletu ve sklenici vody a vypijte.


Složení

1 šumivá tableta obsahuje 600 mg vitaminu C (750 % referenční hodnoty příjmu pro průměrného dospělého).

Regulátory kyselosti (kyselina citrónová, hydrogenuhličitan sodný, vitamin C), plnidla: sorbitol a uhličitan vápenatý, kukuřičný škrob, sladidlo sodná sůl sacharinu, přírodní barvivo beta-karoten, aroma citrónové.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.