Doplněk stravy

Abfarmis Kolagen prášek 100 g

Značka: ABFARMIS

ABFARMIS Kolagen v prášku obsahuje přírodní hydrolyzovaný kolagen typu I, který díky schopnosti vázat vodu udržuje pleť pružnou, hebkou a hydratovanou.

145

Cena za 100 g: 145,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Abfarmis Kolagen prášek 100 g

50124039

Úvod

Kolagen je nezbytnou součástí všech pojivových tkání v našem těle a podílí se i na kráse naší pleti. V mládí, kdy má dostatek kolagenu, je pokožka pevná, pružná a hydratovaná. S přibývajícím věkem však přirozená tvorba kolagenu klesá a důsledkem toho je postupná ztráta pevnosti pleti a tvorba vrásek. Abfarmis Kolagen obsahuje 100% hydrolyzovaný kolagen typu I. Ten na sebe velmi dobře váže vodu a pomáhá tak udržet pleť hydratovanou a pružnou i s přibývajícím věkem. Působí zevnitř, dodává tedy pružnost i hlubokým vrstvám pokožky. Působí díky tomu mnohem efektivněji než drahé krémy proti vráskám nebo vyhlazování vrásek laserem. Kolagen v prášku má neutrální chuť a velmi dobře se rozpouští ve vodě.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje přírodní hydrolyzovaný kolagen
  • lehce stravitelný
  • dobře rozpustný ve vodě

Dávkování

2 lžíce kolagenu vmíchejte do 200-300 ml vody nebo jiného nápoje (teplého nebo studeného) a vypijte. TIP! Prášek lze rovněž přisypat do jogurtu, smoothie, kaše, polévky nebo omáčky. Doporučené dávkování je 10-20 g denně (2-4 lžíce).


Složení

100% hydrolyzovaný kolagen.


Upozornění

Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy musí použití přípravku konzultovat se svým lékařem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.