Veterinární přípravky

Aptus NUTRISAL sáčky 10x25 g

Značka: APTUS

Aptus NUTRISAL sáčky 10x25 g je přípravek pro psy a kočky pro rehydrataci organizmu při průjmu, nadměrné zátěži nebo v důsledku horkého počasí.

555
Doprava zdarma

O produktu: Aptus NUTRISAL sáčky 10x25 g

50074003

Úvod

Přípravek pro psy a kočky pro rehydrataci organizmu při průjmu, nadměrné zátěži nebo v důsledku horkého počasí. Aptus NUTRISAL sáčky 10x25 g je prášek k přípravě izotonického roztoku pro rychlé obnovení normálního stavu tekutin v organizmu. Obsahuje kombinaci elektrolytů a glukózy, která zvyšuje absorpci sodíku a vody. Jestliže pes nebo kočka trpí průjmem, ztrácí velké množství tekutin a u zvířete může nastat dehydratace. V tomto případě potřebuje zvíře dodávat k pitné vodě také elektrolyty, které jsou obsaženy v optimálních množstvích v přípravku Aptus NUTRISAL. Podáváním elektrolytového roztoku NUTRISAL lze nahrazovat tekutiny i po těžké zátěži nebo během cestování autem v horkém počasí.

Hlavní vlastnosti:

  • prášek k přípravě izotonického roztoku
  • rychlá hydratace organizmu při nadměrné ztrátě tekutin
  • vhodné při průjmu, nadměrné zátěži nebo v důsledku horkého počasí

Složení

Glukóza 60 %, maltodextrin 30,9 %, chlorid draselný 3,4 %, bikarbonát sodný 3,4 %, chlorid sodný 2,3 %.


Použití

1 sáček Aptus NUTRISAL smíchejte s 1 litrem pitné vody nebo přidejte do krmení. Podávejte přinejmenším 0,5-1 dcl roztoku na kilogram zvířete na den. Kočky obvykle pijí méně než psi. Elektrolytový roztok Aptus NUTRISAL uchovávejte v dosahu zvířete tak, aby mohlo pít kdykoli bude chtít. Jestliže není v dobré kondici a nepřijímá tekutiny samostatně, je nutné mu je několik dní podávat přímo do tlamy čistou plastovou injekční stříkačkou. Dávkujte jen malé množství roztoku a v průběhu se ujišťujte, že zvíře polyká. Nezvedejte hlavu zvířete příliš vysoko. NUTRISAL roztok podávejte často a v malých množstvích. Jestliže příznaky přetrvávají, stav se zhoršuje nebo je-li stav závažný, vyhledejte veterinární pomoc.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí a zvířat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.