Veterinární přípravky

Menforsan Ochranný šampon s norkovým olejem pro psy 300 ml

Značka: MENFORSAN
5.0

Menforsan Ochranný šampon s norkovým olejem pro psy je ideálním přípravkem pro oživení suché srsti bez lesku. Vyživuje a chrání srst, obnovuje její pružnost a lesk.

265
Doprava zdarma

O produktu: Menforsan Ochranný šampon s norkovým olejem pro psy 300 ml

50129894

Úvod

Zakládáte si na perfektním vzhledu Vašeho čtyřnohého kamaráda, chcete, aby jeho srst zářila zdravím? Menforsan Ochranný šampon s norkovým olejem pro psy je ideálním přípravkem pro oživení suché srsti bez lesku. Obsažený norkový olej, bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vitamín E, poskytuje srsti výživu a nádherný lesk. Ideální pro dlouhosrstá plemena například: Yorkshire, Afgánský chrt, Maltézští psík, Lhasa Apso a setr. Nejlepších výsledků dosáhnete častým užíváním.

Výsledek:

  • hydratuje, vyživuje a chrání srst
  • zabraňuje vypadávání chlupů
  • obnovuje vitalitu, pružnost a lesk srsti

Složení

Aqua, Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Polyquaternium 7, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Cocamidopropylbetaine, Trideceth 12, Mink Oil, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Acid Yellow 23, CI 15985, Acid Red 18, Parfum (D-limonene).


Použití

Šampon naneste na mokrou srst a masírujte, dokud se nevytvoří pěna. Nechte ji na několik sekund působit a opláchněte. Srst vysušte, a nakonec vyčešte kartáčem. Šampon je díky jemnému složení a vyváženému pH vhodný pro časté použití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.