Veterinární přípravky

Menforsan Šampon pro hedvábnou srst pro psy 300 ml

Značka: MENFORSAN

Menforsan Šampon pro hedvábnou srst pro psy obsahuje hedvábný protein, který zvyšuje elasticitu a lesk srsti, obnovuje vitalitu suché a poškozené srsti.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Menforsan v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
265
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Menforsan Šampon pro hedvábnou srst pro psy 300 ml

50129889

Úvod

Výživný šampon s hedvábným proteinem a arganovým olejem pro regeneraci suché či poškozené srsti. Menforsan Šampon pro hedvábnou srst pro psy 300 ml obsahuje hedvábné proteiny, které umí zvýšit elasticitu a lesk srsti a obnovit její vitalitu. Na povrchu tvoří ochranný film, který ji ochrání před vnějšími atmosférickými vlivy. Esenciální mastné kyseliny obsažené v arganovém oleji, především kyselina linolová a Omega-6, vyživují, regenerují a hydratují pokožku. Výsledkem je krásná srst, jakou si Váš šampion zaslouží.

Výsledek:

  • obnovuje vitalitu a hebkost srsti
  • zlepšuje její elasticitu a lesk
  • vytváří ochranu před vnějšími atmosférickými vlivy

Složení

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylic Copolimer, Cocamidopropylbetaine, PEG-12 Dimethicone, PEG/PPG-15/15 Dimethicone, Cocamide DEA, Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Parfum (Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal), Styrene /Acrylates Copolymer, Trideceth-9, PEG 40 Hidrogenated Castor Oil, Hydrolized Silk, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Argania Spinosa Oil, Sodium Hydroxide.


Použití

Šampon naneste na mokrou srst a masírujte, dokud se nevytvoří pěna. Nechte ji na několik sekund působit a opláchněte. Srst vysušte, a nakonec vyčešte kartáčem. Šampon je díky jemnému složení a vyváženému pH vhodný pro časté použití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.