Doplněk stravy

Tomas Arsov Hair Booster 90 kapslí

Doplněk stravy s astaxanthinem a vitaminy pro krásné vlasy a nehty. Tomas Arsov Hair Booster obsahuje zinek a biotin, důležité pro dobrý stav vlasů a pokožky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Tomas Arsov Hair Booster 90 kapslí

50124239

Úvod

Doplněk stravy s astaxanthinem a vitaminy pro krásné vlasy a nehty. Tomas Arsov Hair Booster obsahuje rybí olej s obsahem omega-3 kyselin v přírodní formě triglyceridů, astaxanthin + zinek a vitamin C, které působí v těle jako antioxidanty. Zinek a biotin jsou důležité pro dobrý stav vlasů a pokožky. Zinek je také potřebný pro pevné nehty. Přípravek obsahuje 90 kapslí pro 45denní kúru a je vhodný pro ženy i muže.

Astaxanthin

Tomas Arsov Hair Booster je první vlasový přípravek s astaxanthinem na českém trhu. Toto přírodní barvivo se nachází zejména v řasách a rostlinách. Patří do skupiny karotenoidů, tedy červených pigmentů rozpustných v tucích.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje astaxanthin
  • s omega-3 kyselinami v přírodní formě triglyceridů
  • biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • vitamin A přispívá k udržení normálního stavu pokožky
  • zinek a vitamin C působí jako antioxidanty

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Kolagen 10 mg, astaxanthin 2 mg, vitaminy, Omega 3.

Rybí olej s obsahem omega-3 kyselin v přírodní formě triglyceridů, želatinová kapsle (želatina hovězí, zvlhčující látka: glycerol; čištěná voda, směs barviv, kurkuma extrakt 95% kurkuminoidů, astaxanthin oleoresin 5% Algastin (směs: přírodní astaxanthin - extrakt z mikrořasy Haematococcus pluvialis, antioxidanty: askorbyl palmitát a přírodní směs tokoferolů; slunečnicový olej, emulgátor: slunečnicový lecitin), glukonát zinečnatý, askorbát sodný, kolagen hovězí typ I (90%), pepřovník černý extrakt 95%, emulgátor: lecitin slunečnicový tekutý non-GMO; protispékavá látka: koloidní oxid křemičitý; vitamin A palmitát, vitamin H Biotin. Alergeny: rybí olej.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.