Drogerie

Pánbach Tekutý prací prostředek tangerínka 500 ml

Značka: PÁNBACH

Pánbach Tekutý prací prostředek tangerínka si hravě poradí i se silně znečištěným prádlem, které provoní očistnou vůní tangerinky.

299
Doprava zdarma

O produktu: Pánbach Tekutý prací prostředek tangerínka 500 ml

50130384

Úvod

Pánbach Tekutý prací prostředek tangerínka si hravě poradí i se silně znečištěným prádlem, které provoní očistnou vůní tangerinky. Funguje bez ohledu na teplotu vody, a proto se hodí také k ručnímu praní. Díky vysoké koncentraci aktivních látek ho navíc stačí použít velmi malé množství.

Hlavní vlastnosti:

  • 100% přírodní prací prostředek 
  • vypere i silně znečištěné oblečení
  • s příjemnou vůní tangerinky

Složení

aniontové povrchově aktivní látky 1– 5%, kationtové povrchově aktivní látky 5 – 15%, neiontové povrchově aktivní látky 1 – 5%, fytát sodný, esenciální oleje a přírodní barviva; Aqua (voda), Cocos Nucifera (výtažky z plodů kokosovníku ořechoplodého), Pinus Sylvestris (výtažky z borovice lesní), Glyceryl (glycerin), Olea Europaea (výtažky z olivovníku evropského), Sorbitol (alkoholický cukr), Prunus Dulcis (výtažek ze stromu mandle obyčejné), Gluconic Acid (kyselina glukonová), Sodium Gluconate (glukonát sodný); může obsahovat (dle druhu vůně):Tea-Oleoyl Sarcosinate, Tea-Lauroyl Glutamate, Oleyol Sarcosine, Lauroyl Sarcosine, Lavandula Angustifolia (esenciální olej z levandule lékařské), Melaleuca Alternifolia (esenciální olej z tea tree), Citrus Nobilis (esenciální olej z tangerinky)


Použití

Před použitím jemně protřepejte a nalijte do přihrádky určené pro prací gel. Na přibližně 3 kg prádla se používá 40 ml prostředku. Pokud jde o silné znečištění použijte 45 ml pracího gelu do přihrádky a kapku přímo na oblečení. V případě extrémně odolných skvrn použijte ve spolupráci s univerzálním čističem – ten nastříkejte na skvrnu, nechte působit a poté prádlo vyperte v pračce obvyklým způsobem.


Upozornění

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Může způsobit vážné poškození očí. V případě kontaktu s očima je několik minut vyplachujte velkým množstvím vody. Při přetrvávajícím podráždění očí nebo požití výrobku ihned vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte obal nebo etiketu výrobku. Případná deformace plastové lahve je projevem biologicky aktivních složek a není na závadu výrobku.


O značce

Značka Pánbach přináší svým zákazníkům čisticí a odmašťovací prostředky z dílny malé rodinné firmy sídlící na Slovensku. Prostředky Pánbach fungují na bázi molekul se specifickým elektromagnetickým nábojem, který na sebe váže nečistoty a odstraňuje i silné a dlouhodobé znečištění. V přírodě jsou navíc tyto produkty biologicky odbouratelné do 30 dnů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.