Kosmetika

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ zklidňující a obnovující balzám 100 ml

Produktová řada: Cicaplast
4.9

Zklidňující a obnovující balzám La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ intenzivně regeneruje podrážděnou pokožku, redukuje nedokonalosti a navrací pleti zdravý vzhled.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky La Roche-Posay v libovolné kombinaci získáte nejlevnější produkt za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
459
Doprava zdarma

O produktu: La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ zklidňující a obnovující balzám 100 ml

50138697

Úvod

Zklidňující a obnovující balzám La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ intenzivně regeneruje podrážděnou pokožku, redukuje nedokonalosti a navrací pleti zdravý vzhled. Obsahuje panthenol, s vitamin B5, termální vodu z La Roche-Posay a madecassoside. Tyto aktivní látky napomáhají okamžitému zklidnění pleti a urychlují přirozený proces obnovy pokožky. Dále v něm najdete složku Tribioma, což je unikátní prebiotický komplex, který posiluje obranyschopnost pleti. Obsah zinku a manganu podporuje regeneraci pokožky. Krém použijte při podráždění nebo v rámci následné péče po dermatologických zákrocích. Optimální tolerance, vhodné i pro citlivou pleť. Bez parfemace.

Hlavní vlastnosti:

  • obnovuje pokožku
  • intenzivně regeneruje
  • redukuje nedokonalosti

Použití

Aplikujte dvakrát denně na očištěnou a suchou pokožku. Používejte na obličej i tělo. Vyhněte se očnímu okolí. Neaplikujte na otevřené rány.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.