Kosmetika

La Roche-Posay Lipikar Olej AP+ náhradní náplň 400 ml

Produktová řada: Lipikar

Koupelový a sprchový olej pomáhá zmírňovat projevy velmi suché pokožky již během sprchování. Zklidňuje podráždění a ulevuje od nepříjemného svědění.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky La Roche-Posay v libovolné kombinaci získáte nejlevnější produkt za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

475
Doprava zdarma

O produktu: La Roche-Posay Lipikar Olej AP+ náhradní náplň 400 ml

50123012

Úvod

Koupelový a sprchový olej Lipikar Olej AP+ pomáhá zmírňovat projevy velmi suché pokožky již během sprchování. Zklidňuje podráždění a ulevuje od nepříjemného svědění, které je způsobené pnutím vysušené pokožky. Určeno pro dospělé, děti i kojence s velmi suchou i citlivou pokožkou, pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému. Vhodné pro vlasovou pokožku kojenců, pro odstraňování šupin na pokožce hlavy u dětí a intimní hygienu.

Hlavní vlastnosti:

  • zklidňuje podrážděnou pokožku
  • okamžitě zmírňuje svědění
  • vyživuje pokožku a dodává potřebné lipidy

Použití

Sprcha: Napěňte malé množství přípravku v dlaních a aplikujte na navlhčenou pokožku. Opláchněte. Koupel: Při napouštění vany přidejte do vody množství odpovídající 5 stlačením pumpičky. Bezprostředně po každém umytí ošetřete pleť relipidační tělovou péčí, například Lipikar balzám AP+. Předejdete tím vysušení pokožky a možnému podráždění.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.