Doplněk stravy

Venira Premium Vlasy, nehty, pleť 40denní kúra 80 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Premium Vlasy, nehty, pleť, 40denní kúra je doplněk stravy s kolagenem, vitaminy a minerály + astaxanthin. Splňuje požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů.

889

Cena za 1 kus: 11,11 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Premium Vlasy, nehty, pleť 40denní kúra 80 kapslí

50129825

Úvod

Venira Premium pro vlasy, nehty a pleť je konečně tady! Nově obsahuje tato prémiová verze 20 účinných látek v každé kapsli, včetně látky astaxanthin, která je přezdívaná jako látka budoucnosti. Vše je vytvořeno pro ještě krásnější a dokonalejší vlasy, nehty a pleť. Venira Premium Vlasy, nehty, pleť obsahuje dále kolagen, kyselinu hyaluronovou, MSM, důležité aminokyseliny, antioxidanty a splňuje tak požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů.

Nedostatek kolagenu má vliv na vznik vrásek

Kolagen je nejvíce zastoupenou bílkovinou v našem těle. Bohužel od 25. roku života jeho vlastní produkce v těle klesá a jeho pokles se negativně odráží především v kvalitě pleti, vlasů a nehtů, ale také v oslabení svalstva, snížení pružnosti šlach, zvýšeného tření v kloubech. Nedostatek pak dále způsobuje i vznik vrásek i celulitidy. Hydrolyzovaná – tedy částečně rozštěpená forma, která je použita v přípravku Venira – je pro tělo lépe vstřebatelná.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje kolagen, vitaminy a minerály pro krásu pleti, vlasů a nehtů
  • obsahuje antioxidanty
  • vysoká vstřebatelnost
  • můžete užívat dlouhodobě
  • bez cukru, laktózy a zbytečné chemie

Vitaminy a minerály v přípravku Venira Premium

  • zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky
  • biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • selen přispívá k udržení normálního stavu vlasů a nehtů
  • měď přispívá k normální pigmentaci vlasů a pokožky
  • vitamin C podporuje přirozenou tvorbu kolagenu a zároveň působí jako antioxidant, tím pomáhá pokožce udržet její pružnost, vitalitu a svěží vzhled
  • vitamín C, měď, selen a zinek jsou antioxidanty a pomáhají chránit před volnými radikály
  • vitamin A je důležitý pro zdraví pokožky

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli před jídlem, Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Přeslička rolní (Equisetum arvense), L-methionin, L-cystein báze, Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica), MSM (methysulfonylmethan), Hydrolyzovaný kolagen, Vitamin C (kyselina L-askorbová), Saw palmetto (Serenoa repens), Pivovarské kvasnice, L-tyrosin, Hyaluronát sodný, Kyselina pantothenová (D-pantotenát vápenatý), Zinek (citrát zinečnatý), Astaxanthin, Vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), Vitamin A (rytinyl acetát), Kyselina listová, Biotin (D-biotin), Měď (glukonát měďnatý), Selen (Seleničitan sodný). Složení obalu: bovinní želatina. Protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 12 let. Diabetici, těhotné a kojící ženy mohou kapsle užívat po konzultaci s lékařem. Výrobek by neměli konzumovat osoby se zánětem či poškozením ledvin (z důvodu obsahu křemíku). Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.