Doplněk stravy

Barny´s HypnoX forte 20+20 tablet

Značka: BARNY´S

Barny´s Hypnox forte obsahuje extrakty z kozlíku, chmele, mučenky a meduňky pro zdravý spánek a vitamin B6, který příznivě ovlivňuje činnost nervové soustavy.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Barny´s HypnoX forte 20+20 tablet

50129572

Úvod

Máte problémy se spánkem a usínáním? Přípravek Barny´s Hypnox forte obsahuje standardizované bylinné extrakty z kozlíku, chmele, mučenky a meduňky obohacené o vitamin B6, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Kombinace bylin pomáhá při potížích s usínáním a kvalitou spánku. Hypnox forte je nenávykový a nemá žádné vedlejší účinky. Kozlík lékařský příznivě působí na spánek a usínání. Chmel otáčivý přispívá k normální činnosti nervové soustavy a má uklidňující účinky, společně s mučenkou podporuje relaxaci a klidný spánek. Meduňka lékařská příznivě působí na duševní zdraví, relaxaci a spánek.

Užívání preparátu HypnoX® Forte doporučujeme:

  • pro snadnější usínání
  • pro zlepšení kvality spánku
  • k podpoře spánkové hygieny

Dávkování

Dospělí užívají ½-1 tabletu ½ hodiny před spaním.


Složení

Extrakt z kořene kozlíku lékařského (kyselina valerová ≥ 0,8  %) 150 mg, extrakt  z natě chmele otáčivého 120 mg, extrakt z natě mučenky pletní 120 mg, extrakt z meduňky lékařské 10 mg, vitamin B6 1,4 mg (100 % RHP) v jedné tabletě. RHP - referenční hodnota příjmu. 

Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), extrakt z kořene kozlíku lékařského 95% (Valeriana officinalis, maltodextrin, extrakt 10:1, kyselina valerová ≥ 0,8  %) 150 mg, extrakt z natě chmele otáčivého 92% (Humulus lupulus L., maltodextrin, extrakt 4:1) extrakt z natě mučenky pletní 90% (Passiflora incarnata, maltodextrin, extrakt 4:1) 120 mg, plnidlo (hydrogenfosforečnan vápenatý), extrakt z byliny meduňky lékařské 90% (Melissa officinalis, maltodextrin, extrakt 5:1) 10 mg, látka protispékavá (stearan hořečnatý), zahušťovadlo (hydroxypromylmethylcelulóza), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid, 100 % RHP) 1,4 mg, stabilizátor (polyvinylpyrrolidon) v jedné tabletě.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.