Ostatní

Respilon RespiRaptor nanovlákenný respirátor FFP2 vel. M/L 1 ks

Značka: RESPILON

Respilon RespiRaptor je vysoce prodyšný nanovlákenný respirátor FFP2 NR, který má speciální tvar s komfortním prostorem před ústy, takže se přes něj lépe mluví.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

65
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Respilon RespiRaptor nanovlákenný respirátor FFP2 vel. M/L 1 ks

50130671

Úvod

Obtěžuje Vás nošení respirátoru, protože se Vám těžko komunikuje? Respilon RespiRaptor je respirátor z nanovlákna třídy FFP2 NR speciálního tvaru s komfortním prostorem před ústy, takže se přes něj lépe mluví a je Vám dobře rozumět. Je vysoce prodyšný a snadno se přes něj dýchá. Tvar respirátoru je vhodný na každý obličej. Navíc je ideální pro osoby s vousy či brýlemi. Nosní klip zaručuje, že se vzduch nenasává pod masku nežádoucími cestami. RespiRaptor je dostupný v jedné univerzální velikosti L/M.

Nano-respirátor který zachytí až 99,9 % virů

Kvalitní nanovlákna zajišťují stálou ochranu v obou směrech. Jejich extrémně hustá síť brání průchodu i těch nejmenších pevných i kapalných částic. Zachytí bakterie, smog, výfukové plyny, prach, pyl, plísně či jejich spory, roztoče a další patogeny, ale zejména také viry, které snadno procházejí běžnými filtry. Klasické roušky a respirátory jsou z materiálu, který funguje na principu elektrostatického záchytu částic, a tak rychle ztrácejí účinnost, protože s vydechovaným vzduchem vlhnou. Oproti tomu filtrační vlastnosti nanovlákna jsou vůči vlhkosti odolné, a tak je účinnost zachována.

RespiRaptor – pohodlný respirátor pro Váš běžný den

RespiRaptor má speciální tvar zvaný „fish-type“ (rybička) s volným prostorem před ústy. Je velmi pohodlný a je vhodný i pro osoby s vousy či brýlemi. Taktéž ho ocení ti, kteří potřebují s respirátorem dlouho hovořit. Výhodou respirátoru je i nízká váha – je lehčí než list papíru A4 – pouhých 4,4 g! Nová generace záušních gumiček zajišťuje mnohem vyšší komfort při nošení respirátoru. Díky výborné elasticitě a kulatému tvaru jsou gumičky pružnější, neřežou, netlačí za ušima.

Hlavní vlastnosti

  • nano-respirátor třídy FFP2 NR
  • plně certifikovanýdle normy EN 149:2001+A1:2009
  • zachytí bakterie, smog, prach, pyl, alergeny, plísně a další patogeny
  • zachycuje až 99,9 % virů
  • výborně sedí na obličeji
  • lehký a velmi dobře prodyšný
  • pohodlně se přes něj mluví
  • měkké elastické gumičky netlačí za ušima
  • při zvlhnutí neztrácí účinnost

Respilon RespiRaptor nanovlákenný respirátor FFP2 vel. M/L 1 ks2a


Použití

Jednorázové respirátory s označením FFP2 NR můžete bezpečně používat celý den. Pokud se chráníte před prachem, smogem, pylem, či alergeny, je možné respirátor používat opakovaně. V případě, že používáte respirátor jako ochranu proti virům a bakteriím, doporučujeme nasadit vždy nový respirátor po každém sejmutí respirátoru z obličeje. Pokud tak neučiníte, může dojít k tzv. cross-kontaminaci, kdy pouhou manipulací s respirátorem na něj sami můžete zanést viry a bakterie. Pokud v tomto případě potřebujete respirátor použít znovu, je to na Vašem uvážení a zohlednění možných rizik, je nutné jej před opakovaným použitím ošetřit – desinfikovat vhodným/doporučeným způsobem.


Upozornění

Tento produkt není vhodný pro děti do 2,5 let věku. Pokud produkt používají děti, tak vždy pod dohledem rodičů. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.