Kosmetika

Vichy Capital Soleil UV-AGE Denní péče SPF50+ 40 ml

Značka: VICHY
Produktová řada: Capital soleil
5.0

Vichy Capital soleil UV-AGE SPF50+ je lehký anti-age fluid, který působí na známky fotostárnutí. Redukuje vrásky, tmavé skvrny + pokročilá ochrana před UVA/UVB zářením.

739
Doprava zdarma

O produktu: Vichy Capital Soleil UV-AGE Denní péče SPF50+ 40 ml

50127175

Úvod

Ochranná denní péče proti stárnutí pleti. Vichy Capital soleil UV-AGE Denní péče SPF50+ 40 ml je lehký anti-age fluid na bázi vody, který působí na známky fotostárnutí. Redukuje vrásky, tmavé skvrny a snižuje působení oxidativního stresu v důsledku UV záření a znečištění. Obsahuje peptidy, niacinamid a probiotické frakce, které podporují přirozenou obranyschopnost pleti. Patentovaný systém NETLOCK ukotvuje UV filtry ve spolehlivém filmu s ultralehkým, neviditelným a nemastným finišem. Složení je obohaceno a mineralizující termální vodou Vichy, která přispívá ke zklidnění pokožky. Hypoalergenní formule je testována pod dermatologickou a oftalmologickou kontrolou.

NETLOCK – technologie spolehlivého ochranného filmu

Laboratoře Vichy po letech výzkumu vytvořily novou generaci UV ochrany, která boří konvence a přináší transparentní – nude – finiš. NETLOCK je multipatentovaná technologie založená na principu emulze: UV filtry jsou zachyceny v gelových mikrokapkách, které na pokožce vytvářejí ultratenký, vysoce prodyšný jednotný film, ultraodolný proti vodě, potu a písku.

Výsledek:

  • okamžitě: pokročilá ochrana před UVA/ UVB zářením a znečištěním
  • postupně: zmírnění vrásek a tmavých skvrn
  • ultrafluidní, vysoce prodyšná, nemastná textura
  • podporuje obranyschopnost pleti
  • 10 % termální vody Vichy
  • odolné vůči potu
  • hypoalergenní složení

Složení

  • 4% peptidy zmírňují vrásky
  • 2% niacinamid zmírňuje tmavé skvrny
  • probiotické frakce & termální voda Vichy vulkanického původu podporují přirozenou obranyschopnost pleti

Použití

Aplikujte každé ráno po nanesení denního krému. Před aplikací dobře protřepejte. Nedostatečné množství přípravku výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.