Výživa pro malé děti

Kendamil 3 BIO Nature Batolecí mléko DHA+ 800 g

Značka: KENDAMIL
5.0

Kendamil 3 BIO Nature Batolecí mléko DHA+ je mléčná výživa pro malé děti od 12. do 36. měsíce z plnotučného mléka volně pasoucích se krav.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Kendamil 3 BIO Nature Batolecí mléko DHA+ 800 g

50128515

Úvod

Hledáte kvalitní batolecí mléko, které by Vašemu dítěti zajistilo co nejpřirozenější přísun všech potřebných živin? Kendamil 3 BIO Nature Batolecí mléko DHA+ je mléčná výživa pro malé děti od ukončeného 12. do 36. měsíce věku dítěte. Je vhodnou volbou pro období postupného či úplného ukončení kojení a poskytuje vše, co Váš malý strávník potřebuje. Složení s plnotučným mlékem dodává výživě přirozenější a sladší chuť.

Batolecí mléko v BIO kvalitě

Základem Kendamil 3 BIO Nature Batolecí mléko DHA+ je plnotučné mléko, které pochází z lokálních farem od volně se pasoucích krav v bezprostřední blízkosti Národního parku Lake District na severu Velké Británie. Panensky čistá příroda a rozsáhlé pastviny v této oblasti umožňují volnou pastvu zvířat až 200 dní v roce. Díky jedinečné prémiové receptuře je v mléce Kendamil BIO Nature zachováno to nejlepší z přírody, a to se všemi benefity, které může plnotučné mléko na rozdíl od odstředěného nabídnout. Speciální postup zpracování zajišťuje nejen plnou a krémovou chuť, ale zachovává také vysoké nutriční hodnoty plnotučného mléka v kombinaci se všemi základními vitamíny a minerály*. Chov krav formou grass feeding zvyšuje procento Omega 3 mastných kyselin v mléce.

Hlavní vlastnosti:

  • z organického/BIO plnotučného kravského mléka
  • obsahuje vápník a vitamin D*, které jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí
  • vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému u dětí
  • obsahuje jód*, který přispívá k normálnímu růstu dětí
  • obsahuje mléčný tuk**
  • bez palmového oleje, bez rybího tuku, bez sóji
  • bez GMO***

Složení

Bio plnotučné MLÉKO, bio odstředěné MLÉKO, bio laktóza (z MLÉKA), bio rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), fosforečnan vápenatý, laktát vápenatý, hydroxid draselný, citrát vápenatý, vitamín C, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrořas Schizochytrium sp. T18), uhličitan draselný, pyrofosforečnan železitý, vitamín E, síran zinečnatý, niacin, kyselina pantothenová, síran měďnatý, thiamin, riboflavin, vitamín A, vitamín B6, síran manganatý, kyselina listová, seleničitan sodný, vitamín K, jodid draselný, vitamín D3, biotin, vitamín B12. Alergeny jsou vypsány VELKÝM písmem. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.


Použití

  • Umyjte si ruce, sterilizujte veškeré pomůcky a lahvičku dle pokynů výrobce.
  • Převařte čerstvou vodu a nechte vychladnout po dobu nejdéle 30 minut. Ideální teplota je více než 37 °C (v příliš chladné vodě se mléko může hůře rozpouštět). Nepoužívejte uměle změkčenou nebo opakovaně převařovanou vodu.
  • Nalijte požadované množství vody (dle návodu níže) do sterilizované láhve.
  • Pomocí přiložené odměrky přidejte daný počet zarovnaných odměrek do láhve s vodou.
  • Uzavřete láhev a dobře protřepejte, aby se prášek rozpustil.
  • Ochlaďte na teplotu přirozenou k pití a zkontrolujte teplotu tekutiny na Vašem zápěstí.
  • Nespotřebovanou výživu neuchovávejte.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.
  • Nevkládejte dovnitř balení vlhkou odměrku.
  • Balení vždy pečlivě uzavřete a spotřebujte do 4 týdnů po otevření.
  • Skladujte na chladném a suchém místě mezi 5-20 °C.

Dávkování

1 odměrka = 4,6 g; 1 odměrka prášku na 30 ml vody. Počet dávek je pouze orientační. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem:

Kendamil 3 BIO Nature Batolecí mléko DHA+ 800 gaa


Upozornění

Kendamil 3 BIO Nature Batolecí mléko DHA+ je určeno pouze pro děti od ukončeného 12. měsíce věku. Má být součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte dle konzultace s Vaším lékařem, lékárníkem, porodní asistentkou, zdravotníkem, zdravotní sestrou zabývající se dětskou výživou, dietologem nebo jiným výživovým odborníkem na základě individuálních potřeb Vašeho dítěte. Pro zdraví dítěte je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Při krmení z lahvičky zamezte nepotřebnému prodlužování kontaktu savičky se zuby dítěte, zvyšujete tím riziko zubního kazu. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků.

Důležité upozornění: Kojení je nejlepším způsobem výživy pro Vaše dítě. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let věku dítěte.


O značce

Společnost Kendal Nutricare je rodinou společností s více než 50letou tradicí výroby kojenecké výživy. Všechna mléka Kendamil nesou označení Red Tractor. Toto označení je certifikátem, který se uděluje pouze farmářům a výrobcům, kteří dodržují nejpřísnější standardy požadované na kvalitu potravin. Tento certifikát zároveň dokazuje, že všechny složky obsažené ve výrobku byly vyprodukovány a vypěstovány ve Velké Británii, což umožňuje přísnou kontrolu všech postupů při výrobě.

*Jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu. ** 1.1 g mléčného tuku na 100 ml připraveného mléka. *** Certifikováno. Geneticky modifikované složky/suroviny (dle legislativy) nebyly použity v jakékoli fázi výroby potraviny včetně krmení pro hospodářská zvířata, ze kterých je mléko získáváno.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.