Elektronika

Concept FR1200 horkovzdušná fritéza

Značka: CONCEPT
5.0

Horkovzdušná fritéza Concept RF1200 nabízí zdravý způsob tepelné úpravy. Můžete v ní zdravě smažit, péct, grilovat, rozmrazovat i sušit.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Concept FR1200 horkovzdušná fritéza

50128668

Úvod

Rádi si pochutnáváte na smažených jídlech, ale hledáte zdravější způsob jejich přípravy? Horkovzdušná fritéza FR1200 umožní zdravou tepelnou úpravu bez použití oleje. Díky cirkulárnímu proudění horkého vzduchu získáte chutné a křupavé pokrmy, které budou rovnoměrně propečené a zároveň budou obsahovat méně kalorií, cholesterolu a tuku. Vyhnete se také nepříjemnému zápachu, který doprovází klasické smažení na oleji. Bez námahy a výčitek svědomí si tak můžete každý den dopřát to, co vám opravdu chutná.

Concept RF1200 horkovzdušná fritéza5

Více než fritéza

V horkovzdušné fritéze FR1200 naleznete univerzálního pomocníka do kuchyně. Šetří váš čas, energii i místo v kuchyni, protože dokáže zastat práci hned několika spotřebičů. Kromě zdravého smažení v ní můžete péct, grilovat, rozmrazovat nebo i sušit. Disponuje vnitřním prostorem o objemu 12 l a v okamžiku v ní připravíte téměř jakékoliv jídlo – od domácích hranolek, masa, zeleniny až po lahodný dezert. Velkou výhodou je její kompaktní rozměr, díky kterému se vejde nejen do každé domácnosti, ale třeba i na chatu či chalupu.

16 programů a snadné ovládání

Ovládání fritézy je velmi jednoduché a díky velkému dotykovému LED displeji také přehledné a intuitivní. Stačí zvolit jeden z 16 přednastavených programů – hranolky, rozmrazování, křídla, sušení, steak, plátky, ryby, zelenina, popcorn, kuře, koláč, pizza, toast, sušenky, manuál, keep warm. O zbytek už se starat nemusíte. Fritéza sama nastaví čas přípravy a požadovanou teplotu. O konci programu vás upozorní zvuková signalizace. Teplotu můžete regulovat také manuálně v rozmezí od 50 – 220 °C a využít časovač, který vám pohlídá potřebnou dobu přípravy.

Concept RF1200 horkovzdušná fritéza4

Bohaté příslušenství

Základní výbava horkovzdušné fritézy FR1200 zahrnuje vše, co k běžnému vaření budete potřebovat, takže vám odpadá nutnost dokupování potřebného příslušenství. Nechybí rošt, manipulační kleště, koš, odkapávací tácek a plech. Gurmáni zajisté ocení rotisserii, se kterou přivedete vaše kuře k dokonalosti. Díky otočnému rožni máte jistotu rovnoměrného propečení a fantastického výsledku, aniž byste museli váš pokrm jakkoli hlídat a kontrolovat.

Hlavní vlastnosti:

  • horkovzdušná technologie
  • zdravá alternativa smažení
  • bohaté příslušenství

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.