Potraviny a nápoje

Good Gout BIO Máslová zvířátka polomáčená v hořké čokoládě 120 g

Značka: GOOD GOUT

Máslové sušenky Good Gout polomáčené hořkou čokoládou jsou vhodné pro děti od 3 let. Tvary ohrožených zvířátek, v BIO kvalitě.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Good Gout BIO Máslová zvířátka polomáčená v hořké čokoládě 120 g

50130503

Úvod

Dobrůtka pro děti i dospělé, kteří milují sladkosti. Good Gout máslové sušenky polomáčené v hořké čokoládě jsou chytrým řešením z kvalitních surovin a v BIO kvalitě. Lahodné sušenky ve tvaru tří ohrožených druhů zvířat (slon, šimpanz a lev) skvěle chutnají, a navíc jejich koupí podpoříte dobrou věc: část zisku putuje na záchranu slonů v Botswaně. Mlsání a zdravý rozum tak mohou jít ruku v ruce.

Hlavní vlastnosti:

  • máslové sušenky v hořké čokoládě
  • BIO kvalita
  • skvělá chuť
  • podpora ohrožených druhů zvířat
  • pro děti od 3 let

Složení

25,5 % bio pšeničná MOUKA, 22 % bio hořká čokoláda (bio kakaová hmota, bio třtinový cukr, bio kakaové MÁSLO, bio vanilkový extrakt), 16,5 % bio MÁSLO, 15,8 % celozrnná pšeničná MOUKA, 15,5 % bio hnědý třtinový cukr, 5,3 % bio polotučné MLÉKO, 5,2 % bio ovesná MOUKA, 5,2 % bio OVES, 1,7 % bio sušené odstředěné MLÉKO, 0,52 % bio vanilkový extrakt, kypřící látky (0,24 % uhličitan sodný, 0,17 % uhličitan amonný), 0,34 % mořská sůl. Obsahuje lepek a laktózu. Může obsahovat stopy SÓJI, VAJEC, OŘECHŮ, SEZAMU ARAŠÍDŮ.


Upozornění

Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru. Nebezpečí vdechnutí výrobku. Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření spotřebujte do 5 dnů. Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a zacházení s výrobkem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.