Doplněk stravy

Jamieson Maca 1000 mg 45 kapslí

Značka: JAMIESON

JAMIESON Maca obsahuje extrakt z kořene rostliny Maca, který obsahuje řadu prospěšných látek pro lidské tělo (vitaminy, minerály, bílkoviny, antioxidanty).

NAVÍC Jamieson Vlasy & pokožka & nehty 60 tablet Při nákupu 3 ks doplňků stravy značky Jamieson získáte NAVÍC Jamieson Vlasy & pokožka & nehty 60 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
349

Cena za 100 g: 1 342,31 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Jamieson Maca 1000 mg 45 kapslí

50105019

JAMIESON Maca je doplněk stravy s obsahem extraktu z kořene Maca známého také jako peruánský ženšen nebo Řeřicha peruánská ve formě kapslí.

Maca

  • Příznivě působí na plodnost.
  • Příznivě působí na fyzické a duševní zdraví, vytrvalost a vitalitu.
  • Doplňuje energii, povzbuzuje výdrž a atletický výkon.

Dávkování:

Dospělí užívají jako antioxidant 1 kapsli denně, na podporu nálady 1–2 kapsle denně a na podporu sexuálního zdraví 3 kapsle denně.

Poraďte se s lékařem o užívání delším než 3 měsíce. Ženy v období menopauzy a po menopauze by se měly o užívání, delším než šest týdnů, poradit s lékařem.

Složení:

Maca 20:1 extrakt (Lepidium meyenii, kořen) 50 mg (ekvivalent k 1 000 mg rostliny) v jedné kaspli.

Celulóza, fosforečnan vápenatý, rozpustná celulóza, rostlinný stearan hořečnatý, maca (lepidium meyenii, extrakt), oxid křemičitý.

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Osoby užívající antidepresiva, léky na ředění krve, osoby s vysokým krevním tlakem, trpící jakoukoliv psychickou poruchou a stavy jako jsou častá úzkost nebo deprese by měly konzultovat užívání doplňku s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.