Kompletní krmivo

Hill's PD i/d Krmivo pro kočky s kuřetem 12x85 g

Značka: HILL'S

Krmivo pro kočky s kuřetem Hill's PD i/d je určeno pro zvířata s trávicími problémy. Dobře stravitelné krmivo je vhodnou volbou i pro kočky, které se zotavují po nemoci.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hill's PD i/d Krmivo pro kočky s kuřetem 12x85 g

50123935

Úvod

Objevte přínosy dietetických krmiv Hill's Prescription Diet! Jejich složení odpovídá většině životních potřeb Vašeho mazlíčka. Hill's PD i/d Krmivo pro kočky s kuřetem je speciální nutriční podpora pro zvířata s gastrointestinálními problémy. Vysoce stravitelné krmivo s játry, kuřecím masem a rýží je vhodnou volbou i pro kočky, které se zotavují po nemoci. Díky vysokému obsahu antioxidantů pomáhá neutralizovat volné radikály.

Výživa může pomoci

Správně zvolené krmivo pro trávicí trakt může pomoci zmírnit žaludeční potíže, vyřešit průjem či zlepšit trávení. Pokud Vaše kočka vykazuje známky poruchy trávení, zeptejte se svého veterináře, zda byste neměli změnit její krmivo.

Hlavní vlastnosti:

  • pro kočky s trávicími problémy
  • pro kočky v rekonvalescenci
  • vysoce stravitelné krmivo
  • vysoký obsah antioxidantů
  • šťavnaté kousky s kuřecím masem

Složení

Maso a živočišné produkty (kuře 25 %), deriváty rostlinného původu, ryby a produkty z ryb, vejce a produkty z vajec, cukry, obiloviny, extrakty rostlinných proteinů, minerální látky, oleje a tuky, kvasnice. Vysoce stravitelné látky: Kuře, vepřové, losos, pšeničná mouka, hrachový protein, sušené vejce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.