Doplněk stravy

Clinical Melatonin Sníček FORTE 5 mg + Vláknina 100 tablet

Značka: CLINICAL

Melatonin přispívá ke zkrácení doby nutné pro usnutí. Melatonin také přispívá ke zmírnění subjektivního pocitu únavy v důsledku časového posunu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Clinical Melatonin Sníček FORTE 5 mg + Vláknina 100 tablet

50113256

Úvod

Melatonin přispívá ke zkrácení doby nutné pro usnutí (příznivého účinku se dosáhne při konzumaci 1 mg melatoninu před spaním). Melatonin také přispívá ke zmírnění subjektivního pocitu únavy v důsledku časového posunu (příznivého účinku se dosáhne při konzumaci alespoň 0,5 mg melatoninu krátce před spaním v první den cesty a několik následujících dní po příjezdu do cílového místa). Melatonin je v přípravku doplněn rozpustnou vlákninou rostlinného původu inulinem. Inulin se získává extrahováním z kořene čekanky (Cichorium intybus).


Dávkování

Užívejte 1/4 tablety 1x denně před spaním. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

Doporučujeme dávkování individuálně konzultovat s lékařem nebo farmaceutem, po konzultaci je možno zvýšit dávku na jednu celou tabletu denně před spaním. Melatonin není návykový.  Nebyla stanovena dávka, která by určila předávkování.


Složení

Inulin 172,88 mg, Melatonin 1,25 mg, Stearan hořečnatý (protispékavá látka) 0,87 mg v denní dávce 1/4 tablety.


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 18 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Užívejte jen před předpokládanou dobou spánku, protože může způsobit ospalost. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Vyrobeno na Slovensku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.