Kompletní krmivo

Hill's PD i/d Krmivo pro kočky s kuřetem, rýží a zeleninou 82 g

Značka: HILL'S

Krmivo pro kočky s kuřetem, rýží a zeleninou Hill's PD i/d je kompletní, dobře stravitelná výživa s nízkým obsahem tuku pro zvířata s trávicími potížemi.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hill's PD i/d Krmivo pro kočky s kuřetem, rýží a zeleninou 82 g

50123942

Úvod

Objevte přínosy dietetických krmiv Hill's Prescription Diet! Jejich složení odpovídá většině životních potřeb Vašeho mazlíčka. Hill's PD i/d Krmivo pro kočky s kuřetem, rýží a zeleninou je kompletní nutriční podpora pro zvířata k omezení akutních střevních resorpčních onemocnění a ke kompenzaci maldigesce a exokrinní pankreatické nedostatečnosti u koček. Toto dietetické krmivo obsahuje vysoce stravitelné složky a nízký obsah tuku. Nahrazuje ztrátu elektrolytů, ke které dochází má-li Vaše kočka průjem nebo zvrací.

Výživa může pomoci

Správně zvolené krmivo pro trávicí trakt může pomoci zmírnit žaludeční potíže, vyřešit průjem či zlepšit trávení. Pokud Vaše kočka vykazuje známky poruchy trávení, zeptejte se svého veterináře, zda byste neměli změnit její krmivo.

Hlavní vlastnosti:

  • pro kočky s trávicími problémy
  • zajišťuje snadno stravitelné živiny
  • zvýšený obsah elektrolytů
  • nízký obsah tuku
  • dušené maso s kuřecím, rýží a zeleninou

Složení

Maso a živočišné produkty, vedlejší produkty rostlinného původu, bílkovinné extrakty, obiloviny, oleje a tuky, zeleniny, minerální látky, semena. Vysoce stravitelné látky: Kuře, vepřová játra, rýžová mouka, rýžový škrob, rýže.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.