Doplněk stravy

MOVit Energy Kyselina hyaluronová + Biotin PREMIUM 60 tobolek

MOVit Energy Kyselina hyaluronová + Biotin PREMIUM obsahuje kyselinu hyaluronovu, vitamin C. který je důležitý pro tvorbu kolagenu a biotin pro zdraví pokožky a vlasů.

NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet Při nákupu doplňků stravy značky MOVit Energy v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 21. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
359

Cena za 100 g: 862,98 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: MOVit Energy Kyselina hyaluronová + Biotin PREMIUM 60 tobolek

50130062

Úvod

Výživa pokožky zevnitř. MOVit Energy Kyselina hyaluronová + Biotin PREMIUM obsahuje kyselinu hyaluronovou, která patří společně s kolagenem mezi základní strukturální složky kůže. Biotin pomáhá udržovat normální stav kůže a vlasů, vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže. Kyselina hyaluronová má pozoruhodnou vlastnost, dokáže na sebe navázat ohromné množství vody. Zásadním způsobem hydratuje pokožku a tím zajišťuje její pružnost, typickou pro mladistvý vzhled. Často se používá v kosmetice nanesená zvenčí, protože na povrchu pokožky dovede vytvořit tenký film, který vykouzlí sametový efekt při dotyku.

Hlavní vlastnosti:

  • kyselina hyaluronová je součástí pojivových a pokožkových tkání v těle, tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty, má schopnost na sebe vázat velké množství vody a zajišťuje tak hlubokou hydrataci a elasticitu pleti
  • biotin pomáhá udržovat normální stav pokožky a vlasů
  • vitamin C je potřebný k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání a chrání buňky před oxidativním stresem

Dávkování

Dospělí užívají 1 tobolku denně.


Složení

Vitamin C 60 mg (75 % RHP), kyselina hyaluronová 50 mg, biotin 0,9 mg (1800 % RHP) v jedné tobolce. RHP …. referenční hodnota příjmu.  

Sójový olej – nosič, želatina – kapsle, glycerol – zvlhčující látka, včelí vosk – leštící látka, čištěná voda, sorbitol – zvlhčující látka, karamel-barvivo, sójový lecithin.


Upozornění

Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.