Zdravotnické prostředky

Nanny BM-02 Monitor dechu miminka 1 ks

Značka: NANNY
5.0

Monitor dechu Nanny včas upozorní na snížení frekvence dýchání miminka a varuje před potenciálním nebezpečím v podobě zástavy dýchání. Certifikovaný zdravotnický přístroj dle platné legislativy EU, nevydává žádné škodlivé záření.

2 450
Doprava zdarma

O produktu: Nanny BM-02 Monitor dechu miminka 1 ks

50012067

Úvod

BM-02 Nanny je výrobek, který vám dodá klid při každodenní péči o váš poklad. Pečlivě sleduje dýchání miminka a hlasitě varuje okolí, pokud je děťátko ohroženo snížením frekvence dýchání nebo zástavou dýchání. Doporučované je používat Nanny u novorozenců s nízkou porodní váhou (vhodné pro děti od 1 kg) nebo s možnými zdravotními riziky. Klidný spánek přinese ale i rodičům zcela zdravých dětí. Na kritický stav reaguje Nanny spuštěním hlasitého poplachu. Elektronika Nanny je napájena bezpečně dvěma tužkovými bateriemi. Nanny automaticky signalizuje slabé baterie.

Hlavní vlastnosti:

  • kvalitní český výrobek, který vám dodá klid při každodenní péči o vaše miminko
  • včas upozorní na snížení frekvence dýchání miminka a varuje před potenciálním nebezpečím v podobě zástavy dýchání.
  • trvale sleduje a zobrazuje frekvenci dechu dítěte

Nanny BM-02 Monitor dechu miminka 1 ks3

Jednoduché ovládání

Monitor dechu Nanny se skládá ze snímací podložky a z vyhodnocovací jednotky, tudíž není potřeba jej jakkoliv připevňovat na tělo novorozeněte, navíc s jeho pokožkou nemá žádný kontakt. Podložka umístěná v postýlce rozpozná nádech dítěte díky pohybu jeho hrudníčku – každé stlačení desky, tedy nádech, je zaznamenán. Snímací podložka se jednoduše umístí pod matraci nebo pod deku, pokud je novorozenec příliš malý, a připojí se kabelem k vyhodnocovací jednotce. Ta kromě zpracovávání signálů ze snímací jednotky také opticky signalizuje každý nádech dítěte bliknutím zelené kontrolky, a tak rodiče vidí, že není třeba se znepokojovat. Pokud by byl důvod k obavám, hlasitý alarm vás včas přivolá.

Použití chůvy Nanny je snadné tak snadné!

  1. Snímací desku umístíte pod matraci nebo podložku, na které dítě spí. Deska se těla dítěte vůbec nedotýká a nijak jej neovlivňuje.
  2. Přístroj přiděláte na postýlku, nebo jej pomocí prodlužovací šňůry zapojíte ve vedlejší místnosti.
  3. Po uložení dítěte zapněte vypínač na přístroji. Každý nádech potvrdí zelená signálka bliknutím.
  4. Kdyby došlo k výpadku dechu, nebo by dítě dýchalo velmi nepravidelně, začne houkat varovný signál a blikat červená kontrolka.
  5. Chůvička Nanny vás dokáže upozornit na případné ohrožení života dítěte. Dá Vám tak šanci poskytnout první pomoc a přivolat lékaře.

Balení obsahuje:

  • snímací podložka
  • vyhodnocovací jednotka
  • 2 alkalické baterie AA 1,5V
  • prodlužovací kabel 5m
  • spojovací zásuvka
  • 2 antibakteriální ubrousky
  • plastový úchyt na připevnění jednotky na zeď
  • vícejazyčný manuál včetně zásad první pomoci

Upozornění

Nanny vás dokáže pouze informovat o dechové aktivitě vašeho dítěte či o hrozícím nebezpečí. Bohužel samo zařízení nedokáže podniknout pomocné kroky a v žádném případě nemůže nahradit vaši péči či služby chůvy.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.