Péče o dítě

T-tomi Látkové osušky 2 ks circles

Značka: T-TOMI

T-tomi Látkové osušky 2 ks circles jsou vyrobeny ze 100% vysokogramážní bavlny spojené s jemným flanelem. Poslouží i jako prostěradlo či lehká přikrývka.

NAVÍC T-Tomi klip na kočárek 1 ks Při nákupu produktů značky T-Tomi v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC T-Tomi klip na kočárek 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
335
Doprava zdarma

O produktu: T-tomi Látkové osušky 2 ks circles

50130232

Úvod

Vysoce savé osušky české výroby. T-tomi Látkové osušky 2 ks circles jsou vyrobeny z kvalitní 100% vysokogramážní bavlny s pevnými nylonovými okraji, které zabraňují třepení látky. Povrchová úprava jemný flanel zaručuje maximální jemnost a hebkost vůči dětské pokožce. Balení obsahuje 2 osušky o rozměru 100 x 80 cm v moderním barevném provedení. Jejich využití je opravdu všestranné. Díky krásnému designu je lze použít nejen na osušení po koupání, ale i jako podklad na přebalovací podložku či lehkou přikrývku do kočárků a postýlek, kterou snadno sbalíte na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • vyrobeny ze 100% vysokogramážní bavlny s pevnými nylonovými okraji
  • povrchová úprava jemný flanel
  • velký rozměr 100 x 80 cm
  • vysoká savost materiálu
  • moderní barevný potisk

Složení

100% bavlna


Upozornění

Látkové osušky splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.