Potraviny a nápoje

Organic Human Antioxidant shot BIO 100 ml

Zelené superpotraviny chlorela a spirulina působí proti oxidačnímu stresu a tvoří základ osvěžujícího shotu pro povzbuzení těla. S vitaminy C a E.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks vybraných produktů značky NATU v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
55

Cena za 100 ml: 55,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Organic Human Antioxidant shot BIO 100 ml

50114828

Úvod

Osvěžující šťáva z ovoce a zázvoru se spirulinou a chlorelou. Zelené superpotraviny spirulina a chlorela podporují vitalitu a příliv energie. Společně s vitaminy C a E pomáhají chránit tělo před oxidačním stresem. Mladé výhonky ječmene působí jako celkové tonikum vitaminů a minerálů. Dopřejte si ranní povzbuzení v podobě přírodního nápoje v bio kvalitě. Neobsahuje přidaný cukr.

Hlavní vlastnosti:

  • chlorela, spirulina, vitaminy C a E působí jako antioxidanty
  • chlorela, spirulina, zázvor podporují energii a vitalitu
  • chlorela, spirulina, zázvor a vitamin C podporují přirozenou imunitu
  • bez lepku a bez přidaného cukru
  • vhodné pro vegany

Složení

Jablečná šťáva (63%)*, voda, zázvorová šťáva (10%)*, limetková šťáva (5%)*, citronová šťáva (2%)*, spirulina prášek (0,2%)*, chlorella prášek (0,2%)*, mladá pšenice prášek (0,2%)*, kapusta kadeřavá prášek (0,2%) *, mladý ječmen prášek (0,1%)*, zázvor extrakt*, limetkový a citronový olej*.  *z kontrolovaného ekologického zemědělství


Použití

Před použitím protřepat. Určeno k přímé spotřebě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.