Kosmetika

BIODERMA Sébium Gel moussant actif aktivní čisticí gel na akné 200 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Sébium
5.0

Aktivní čisticí gel na akné BIODERMA Sébium Gel moussant čistí póry a redukuje nedokonalosti, aniž by zbytečně vysoušel pokožku. Zklidňuje podráždění.

*Sleva 200 Kč při nákupu označených produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč. *Při nákupu označených produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
419
Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Sébium Gel moussant actif aktivní čisticí gel na akné 200 ml

50130128

Úvod

BIODERMA Sébium Gel moussant actif aktivní čisticí gel na akné čistí póry a redukuje nedokonalosti, aniž by zbytečně vysoušel pokožku. Obsahuje jemnou čisticí bázi, která šetrně čistí a zároveň respektuje přirozenou rovnováhu Vaší pleti. Byl speciálně vyvinut pro pleť se sklonem k akné, aby mohl působit přímo na příčiny i následky nedokonalostí již v prvním kroku péče o pleť.

Hlavní vlastnosti:

  • hloubkově čistí pleť
  • pomáhá redukovat nedokonalosti
  • zanechává pleť hebkou a jemnou
  • je vhodný především pro mastnou a aknózní pleť
  • má optimální pH

Prokázané účinky

→ výsledky dermatologických testů

  • pokožka je při pravidelném používání hloubkově vyčištěná a jemná
  • nedokonalosti (černé tečky, pupínky) jsou redukovány
  • - 72 % ucpaných pórů již po 4 týdnech používání

Složení

Kombinace kyseliny salicylové a kyseliny glykolové pomáhá čistit póry, redukovat skvrny a zdokonalovat strukturu pleti. Toto duo keratolytických AHA a BHA kyselin pomáhá obnovit povrchovou vrstvu pleti a stimulovat její obnovu.


Použití

Gel napěňte ve vlhkých dlaních a jemným vmasírováním naneste na pokožku. Důkladně opláchněte, jemně osušte a naneste vhodný krém, ideálně z řady Sébium. Gel můžete používat ráno a/nebo večer, dokud nedokonalosti nezmizí. V případě nepříjemných pocitů nebo mírného zarudnutí snižte frekvenci a aplikujte jen každý druhý den. Pokud podráždění přetrvává, přestaňte produkt používat a poraďte se s lékařem.


Upozornění

Nepoužívejte gel během užívání isotretinoinu nebo produktů s vysokým obsahem keratolytickými látek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.