Zdravotnické prostředky

SAFETY NANO PROTECT Rouška vel. M 5 ks

Komfortní a dobře prodyšná rouška s filtrem z nanovlákna. Účinná proti alergenům, prachovým částicím, bakteriím a virům.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: SAFETY NANO PROTECT Rouška vel. M 5 ks

50121929

Úvod

Ochranná rouška s filtrem z nanovlákna proti mikroorganizmům. Rouška SAFETY NANO PROTECT je tvořena třívrstvým laminátem s nanovlákennou vrstvou s vysokou ochrannou účinností proti alergenům, plísním, prachovým částicím, bakteriím a virům. Díky atypickému střihu rouška dobře přiléhá k obličeji a funguje jako jeden velký filtr. Její nošení je pohodlné a dobře se přes ni dýchá. Velikost M.

Hlavní vlastnosti

  • účinná proti bakteriím a virům
  • s elastickým páskem přes nos
  • dobře přiléhá k obličeji
  • zajišťuje komfort při dýchání
  • nanotechnologie – účinnost až 99 %

Účinnost proti bakteriím a virům 99 %

Filtrační účinnost materiálu je u alergenů 99 %, u prachových částic P1 99 %, u prachových částic PM2, 5 a 10 100 %. Filtrační účinnost pro organizmy závisí na velikosti mikroorganizmu. Pro viry i bakterie je filtrační účinnost 99 %. 

100% český produkt z tuzemských materiálů

Ochranná rouška SAFETY NANO PROTECT je produkt, který byl vytvořen jako rychlá odezva na novou situaci ve společnosti s cílem spolehnout se na vlastní dostupné zdroje. Byla testována ve Výzkumném ústavu bezpečnosti práce – ZL Praha, kde byly provedeny zkoušky podle ČSN EN 149+A1. Ochranná rouška je podle výsledků zkoušky odolná proti teplotním změnám a nevykazuje žádné mechanické nedostatky. Měřené hodnoty koncentrace oxidu uhličitého ve vdechované vzduchu jsou v podlimitních hodnotách. Podle výše uvedených výsledků je ochranná rouška pro spotřebitele naprosto bezpečná s vysokou filtrační účinností proti různým mikroorganizmům, alergenům, plísním a prachovým částicím s nižším tlakovým spádem.


Složení

Základem roušky je třívrstvý laminát složený Ekotextilu FNAO 1583 na bázi PP, dále nanovrstvy na bázi PVDF polymeru a spunbond na bázi PP.


Použití

  • Před nasazením roušky si důkladně umyjte ruce, případně použijte dezinfekci na bázi alkoholu.
  • Rouškou zakryjte nos a ústa, gumičky přetáhněte přes uši, spodní strana musí být pod bradou. V horní části roušky v oblasti nosu je vložen elastický pásek, který je třeba mírným tlakem vytvarovat tak, aby rouška co nejlépe přilnula.
  • Po nasazení se roušky už nedotýkejte, aby se nesnížila její účinnost.
  • Pokud rouška zvlhne, použijte jinou.
  • Při snímání roušky se dotýkejte pouze gumiček či její boční části. Použitou roušku vyhoďte do uzavíratelného odpadkového koše a znovu si důkladně umyjte ruce.
  • Rouška je balena v uzavíratelném sáčku po 5 kusech. Před každým otevřením sáčku je nutná důkladná hygiena rukou. Po odebrání roušky sáček neprodleně znovu uzavřete.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.