Ostatní příkrmy

Freche Freunde BIO Kakaové sušenky s kousky datlí 125 g

Freche Freunde BIO Kakaové sušenky s kousky datlí a celozrnnou moukou neobsahují žádný přidaný cukr. Lahodná svačinka pro děti, která nabízí zdravější mlsání. Vhodné pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Freche Freunde BIO Kakaové sušenky s kousky datlí 125 g

50130771

Úvod

Zdravější a zábavné mlsání. Freche Freunde BIO Kakaové sušenky s kousky datlí si Vaše děti díky lahodné chuti a veselým tvarům ovoce a zeleniny prostě zamilují. A vy budete mít dobrý pocit, že svým dětem dáváte opravdu to nejlepší. Tyto kakaové sušenky s celozrnnou moukou z ovsa a špaldy neobsahují žádný přidaný cukr. Svačinka vyrobená výhradně ze surovin z certifikovaného ekologického zemědělství je vhodná také pro vegany. Vhodné pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Hlavní vlastnosti:

  • 100% přírodní složení v biokvalitě
  • s jemnými kousky datlí
  • obsahuje celozrnnou mouku z ovsa a špaldy
  • bez přidaného cukru
  • veganský produkt

Složení

Celozrnná ovesná mouka 29 %, celozrnná špaldová mouka 29 %, koncentrát hroznové šťávy, špaldová mouka 8 %, slunečnicový olej, datlový prášek 3 %, kousky datlí 3 %, kakaový prášek 2,5 %, rýžová mouka. Výrobek certifikovaného ekologického zemědělství. 


Upozornění

Může obsahovat stopy vajec, ořechů, arašídů, sóji, mléka a sezamu.


O značce

Německá značka Freche Freunde chce dětem pomoci rozvíjet dobré stravovací návyky a jíst více ovoce a zeleniny. A to je nejjednodušší, když je to zábavné! Zábavný design, pár kvalitních surovin, žádné zbytečné přísady a organická kvalita dělají z produktů Freche Freunde perfektní společníky!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.